Jsme součástí portálu PROPAMATKY.INFO

Jsme součástí portálu PROPAMATKY.INFO

Denně aktualizovaný internetový portál.
Váš spolehlivý partner v péči o památky.

Společnost FN – NANO s.r.o. se stala součástí internetového portálu zaměřeného na ochranu památek a našeho kulturního dědictví.

Více podrobností naleznete zde:  http://www.propamatky.info/cs/katalog-sluzeb/stredocesky-kraj/materialy-a-vyrobky/fn-–-nano-s-r-o-/1610/

O PROJEKTU

Jedná se o projekt v oblasti památkové péče se zaměřením na vytvoření pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením, který byl od června 2010 do prosince 2011 financovaný z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.

Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost

Internetový portál PROPAMÁTKY nabízí denně aktualizovaný přehled dotací a veřejných sbírek zaměřených na kulturní dědictví.

Internetový portál PROPAMÁTKY prezentuje právnické i fyzické osoby z řad podnikatelů, neziskových organizací a institucí, které působí v oblasti péče o památky.

Internetový portál PROPAMÁTKY mapuje dění v památkové péči a nabízí vybrané zprávy a články o obnově a financování památek.

PROVOZOVATEL

Institut pro památky a kulturu, o.p.s. je nezisková organizace, která poskytuje poradenství při financování projektů v oblasti památek a kultury. Samostatně či ve spolupráci s dalšími organizacemi a jednotlivci pořádá také vzdělávací a kulturní projekty.

Sdílet tento příspěvek