KARANTÉNA NENÍ STRAŠÁK – MŮŽE TO BÝT I NOVÁ VÝZVA

KARANTÉNA NENÍ STRAŠÁK – MŮŽE TO BÝT I NOVÁ VÝZVA

Vytvořte si doma příjemné a čistší prostředí s nano nátěry

V poslední době na nás v souvislosti s koronavirem Covid-19 všechna média a zejména televizní stanice ze všech stran chrlí informace o karanténě, o dodržování hygienických zásad a číhajícím riziku nákazy.

Jestliže Vám lékař či hygienik nařídil karanténu, je nutno zdržovat se jenom a pouze doma. Ideálně by rodina měla vyčlenit oddělenou místnost a dodržovat oddělené používání koupelny a WC a vše po použití dezinfikovat.

Umíme Vám v této situaci pomoci se snížením rizika přenosu nákazyna ostatní členy domácnosti.

Je jaro a s tím v mnoha rodinách přichází tzv. jarní úklid. Co ho letos pojmout trochu jinak? Vytvořit si doma ekologickou a nehlučnou čističku vzduchu.

Nabízíme Vám řešení prostřednictvím české patentované nano technologie funkčních nátěrů FN®Riziko přenosu nákazy vzduchem dokážeme již nyní dlouhodobě významně snižít nebo i  zcela eliminovat a to bez použití chemie. Mít doma příjemný, čistý a zdravý vzduch bez virů, bakterií, plísní, toxinů a nepříjemných pachů je již v dnešní době opravdu možné.

Stačí jenom si ve Vašem domově vymalovat stropy naším fotokatalytickým funkčním nátěrem FN®3, případně jej nasvítit UVA světlem, pokud nemáte možnost přístupu denního světla a Váš domov se stane čistším a zdravějším.

Budete mít tak doma zcela vysoce efektivní, bezporuchovou, ekologickou, nehlučnou a ekonomicky úspornou čističku vzduchu, která vám významně sníží výskyt všech virů a bakterií včetně třeba i koronaviru.

Jedná se o ekologické řešení – bez chemie, fungující na čistě fyzikálním efektu a jeho funkčnost je nevyčerpatelná. Fotokatalýza je vůči virům a bakteriím neselektivní. Tzn. že funguje na veškeré viry a bakterie bez rozdílů a viry nemůžou zmutovat.

Nyní máte čas se nad vším zamyslet, zhodnotit si priority a případně si třeba i vymalovat.

Aplikace je jednoduchá a zvládnout ji může každý klidně sám. Přesvědčte se zde na videu – není nač čekat:  https://youtu.be/ikOVHISJ3bg

Alespoň si smysluplně ukrátíte čas Vašeho pobytu v karanténě a uděláte něco pro zdraví Vaší rodiny.

Sdílet tento příspěvek