HOTELY A RESTAURACE SE S NANO NÁTĚRY STANOU BEZPEČNĚJŠÍ

HOTELY A RESTAURACE SE S NANO NÁTĚRY STANOU BEZPEČNĚJŠÍ

Ochraňte své podnikání a klienty před nebezpečím přenosu infekčních chorob

Současný vyhlášený Nouzový stav a s tím spojená restriktivní opatření vlády bohužel nejvíce dopadají na společnosti, které jsou závislé na svých klientech a konzumentech.

Nejpalčivěji toto opatření dopadá na hotely a restaurace, které nyní musejí být zcela zavřené.

V tuto chvíli je čas se zamyslet, jaká preventivní opatření učinit, než bude zase možno spustit naplno svoje podnikání a jednouprovždy vyřešit problém přenosu respiračních onemocnění, nepříjemných zápachů z kuchyně restaurace i z vydýchaného vzduchu v místnostech. Nedávné studie uvádí, že některé znečišťující látky mohou ve vnitřních prostorách existovat ve vyšších koncentracích než venku. Vzduch v interiérech bývá často vydýchaný, vyskytují se v něm viry, bakterie, plísně a další mikroorganismy, dále mnohé nečistoty jako prach, pyl a další mechanické částice (šíří se vzduchotechnikou i klimatizací), dokonce i toxické těkavé látky.  

Tato situace je sice nepříznivá, ale existuje na ni řešení,a to díky speciálním funkčním nanonátěrům FN NANO®, které kromě jiného dokáží aktivně čistit vzduch od všech druhů virů, bakterií, různých jedovatých látek, plísní i zápachů.

Povrch vnitřních stěn interiérů budov je možno přeměnit s jejich pomocí ve dvojrozměrnou, nízkonákladovou a bezhlučnou a prakticky bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství světelné energie.

Funkce samočistícího nátěru FN NANO® jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží 10 let i více.

Takto ošetřené prostory si můžete označit samolepkou CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®

Trvejte i vy provozovatelé na tom nejlepším z nanotechnologie s ohledem na zdraví personálu a vašich zákazníků, aby se cítili bezpečně ve vašich prostorách.  

Díky této technologii dokážeme již dnes zlepšovat naše ovzduší a zkvalitňovat náš život.

Jedná se o nejúčinnější patentovaný nátěr na světě z dílny českého vědce od Ing. Jana Procházky Ph.D.  

Sdílet tento příspěvek