RESORT UKO CHRÁNÍ SVOJE HOSTY NANO NÁTĚRY

RESORT UKO CHRÁNÍ SVOJE HOSTY NANO NÁTĚRY

Ticho, klid, relax a odpočinek naleznete v krásném prostředí Resortu UKO, který se nachází v centru Bedřichova v Jizerských horách.

Resort UKO tvoří 4 budovy, které jsou přizpůsobeny tak, aby vyhověly i těm nejnáročnějším zákazníkům.A právě s ohledem na zákazníky i na personál se majitelé rozhodli zlepšit prostředí uvnitř těchto budov.

Rozhodli se pro účinné preventivní opatření do budoucna, kterým chtějí jednou pro vždy vyřešit problém přenosu respiračních onemocnění vzduchem a případných nepříjemných zápachů z kuchyně restaurace i z vydýchaného vzduchu v místnostech.

Příjemné prostředí Vás tak bude obklopovat nejen venku, ale i uvnitř budov v pokojích jednotlivých penzionů, v restauraci i při hraní bowlingu.

Byla zde instalována technologie funkčních nátěrů FN NANO®, která zajistí účinné čištění vzduchu od nepříjemných pachů, alergenů, virů i bakterií a také od nebezpečných látek, které se vypařují z umělých hmot, nábytku, koberců čistících prostředků, jemných prachových částic apod.

Technologie FN NANOÒje ryze česká, patentovaná a jediná certifikovanáa praxí ověřená technologie.

Funkce samočistícího nátěru FN NANO® jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží 10 let i více.  

Na prvním místě je pro majitele spokojenost a bezpečnost hostů. Je to něco, čím se řídí po celou dobu, a proto se snaží, aby tu každý host našel přesně to, pro co si sem přijel. Snaží se o to, aby se u nich každý člen rodiny cítil skvěle a odjížděl nabitý novou energií.

Využívají sílu, kterou jim okolní příroda dává a nyní mohou využít její sílu i uvnitř prostřednictvím nano nátěrů, které také vycházejí z přírody.

Resort UKO se tak přidal k zodpovědným majitelům a jako další v ČR si může takto ošetřené prostory označit samolepkou CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®. Pro hosty je tato samolepka známkou čistějšího a zdravějšího prostředí a jejich ochrany.

Určitě stojí za to se do této oázy klidu vypravit. Podrobné informace naleznete na: uko.cz

 

Sdílet tento příspěvek