HOTEL ASTRA JIŽ MÁ ZKUŠENOSTI S NANO NÁTĚRY

HOTEL ASTRA JIŽ MÁ ZKUŠENOSTI S NANO NÁTĚRY

Hotel Astra Srby se jako jeden z prvních provozovatelů v České republice rozhodl pro účinné preventivní opatření, aby do budoucna ochránil především své hosty, ale také personál a je tak příkladem pro jiné hotely a provozovny.

Postupně ve svém hotelovém i školícím zařízení nechává aplikovat technologii funkčních nátěrů FN NANO®.Jako jeden z prvních v ČR poskytuje svým zákazníkům možnost pobytu v superčistém pokoji pro alergiky i příjemné zdravější a bezpečnější prostředí v restauraci.

První hypoalergenní pokoj pro hosty již realizoval v loňském roce a vyzkoušel si na něm účinnost fotokatalytického nátěru FN NANO®.

Zeptali jsme se paní Boženy Matouškové, ředitelky hotelu na její zkušenosti s nano nátěrem po první aplikaci v hotelovém pokoji:

„Nejprve jsem tomu až tak nevěřila, že to bude fungovat tak, jak výrobce technologie deklaroval. Nechali jsme nejprve vymalovat celý jeden pokoj pro hosty na vyzkoušení této moderní technologie. Vždy je znát rozdíl mezi nově vymalovaným a nevymalovaným pokojem. Jenže zde ten rozdíl je patrný stále, i když v něm někdo pobývá. Pokojská vždy v pokojích po hostech cítí nějaký závan vůně či pachu, ale zde v tomto pokoji je cítit čisto. Těžko se to definuje. Pokoj je prostě takový svěží. Proto jsme se rozhodli postupně (jak nám to okolnosti a finanční prostředky dovolí) aplikovat nano nátěry FN NANO®ve všech prostorách, kde dochází k většímu výskytu hostů najednou, abychom byli připraveni do budoucna. Nyní jsme tedy nechali vymalovat strop v místnosti baru a restaurace. Musím říci, že jsme překvapeni, jak silný čistící účinek má. Nyní ani nevíte, že se v restauraci podávají různá jídla. Všechny pachy jsou pryč. S nano nátěry jsme maximálně spokojeni.“

 Ředitel společnosti FN-NANO, s.r.o., pan Michal Krabec k tomu dodává:

„Strop a stěny, opatřené touto moderní technologií FN NANOÒs vhodně nasvíceným UVA světlem, zajistí účinné čištění vzduchu od nepříjemných pachů, alergenů, virů i bakterií a také od nebezpečných látek, které se vypařují z umělých hmot, nábytku, koberců čistících prostředků, anebo pronikají do interiéru budovy ze znečištěného venkovního prostředí. Jedním z hlavních důvodů, proč je v současné době tato technologie vyhledávána je její klíčový benefit. Tím je významné snižování rizika přenosu nákaz infekcí vzduchem. Technologie FN NANO®tak nastoluje nový vyšší standard ochrany obyvatelstva.

Je to ryze česká, patentovaná a jediná certifikovanáa dlouhodobě praxí ověřená technologie. Funkce samočistícího nátěru FN NANO®jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze.Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických láteka jedna aplikace vydrží 10 let i více.“

Hotel ASTRA Srby naleznete v tichém a klidném lesním prostředí v bezprostřední blízkosti Turyňského rybníka, nedaleko města Kladna a pouze 25 km od Prahy. Okolní krajina je vhodná pro milovníky přírody, turistiky a cykloturistiky.

Jako jeden z prvních v ČR poskytuje svým zákazníkům možnost pobytu v superčistém pokoji pro alergiky i příjemné prostředí v restauraci a může si takto ošetřené prostory označit samolepkou CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®. Pro hosty je tato samolepka známkou čistějšího a zdravějšího prostředí a jejich ochrany.

Věříme, že se k tomuto příkladu postupně přidají i další hotely a restaurační zařízení, které budou chtít ochránit jak své hosty, tak i své zaměstnance.

Sdílet tento příspěvek