KARANTÉNNÍ MÍSTNOSTI I U VÁS DOMA S TECHNOLOGIÍ FN NANO®

KARANTÉNNÍ MÍSTNOSTI I U VÁS DOMA S TECHNOLOGIÍ FN NANO®

S novým rokem u nás vstupují v platnost i nová přísnější vládní opatření v souvislosti se šířením zmutovaného viru. Je potřeba se chránit a vytvářet prevenci k ochraně zdraví svého i svých nejbližších.

Nikdo z nás neví, jestli sami nešíříme nákazu viru SARS-COV-2, přestože nemáme žádné příznaky a cítíme se dobře.

Jestliže se v rodině vyskytne nákaza tímto virem, je velmi důležité ochránit ty nejzranitelnější, tedy nejstarší členy rodiny anebo ty, kteří mají oslabenou imunitu a jsou tedy více náchylní k přenosu respiračních chorob.

Většinou je velmi těžké izolovat nemocného od zbytku rodiny, ale lze učinit opatření, která budou velmi aktivně vytvářet čistší prostředí u Vás doma, a to nejen po dobu nákazy, ale neustále a dlouhodobě.

Místnost, která bude vyčleněna jako karanténní, lze ošetřit nano nátěry FN NANO®. Ty mají schopnost na svém povrchu díky fotokatalýze likvidovat veškeré viry, bakterie, spory plísní, alergeny a další mikroorganismy, které škodí našemu zdraví a ovlivňují náš imunitní systém.

Takto můžeme ošetřit i další společné prostory, jako je např. toaleta, dětský pokoj, a doporučujeme i kuchyň z důvodu likvidace zápachů.

Používané desinfekce nás sice chrání před mikroorganismy, ale dokáží nám velice znepříjemnit život. Naštěstí díky energii světla a technologii FN NANO® dokážeme již dnes významně zlepšit naše vnitřní prostředí a škodlivé výpary z již vyčerpané desinfekce odstranit ze vzduchu.

Povrch vnitřních stěn a stropů v interiéru je možno touto nátěrovou technologií FN NANO®ochránit, čímž se zlepší sanitárnost prostředí a zvýší bezpečnost proti přenosu nákazy nemocí vzduchem. Plochu stěn přeměníte nátěrem na nízkonákladovou, bezhlučnou a prakticky bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství aktivační světelné energie. Funkce samočistícího nátěru FN NANO® jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze

Tato technologie dokáže bez použití chemických látekodstranit znečištění, škodlivé látky a mikroorganismy, vč. virů ze vzduchu.

Jedná se o českou patentovanou technologii, která využívá světelnou energii k čištění vzduchu od škodlivých VOC látek a pomáhá potlačovat šíření virových a bakteriálních infekcí, alergenů, ale také chrání povrchy před usazováním prachu, plísní a dalších mikroorganismů. Garance funkčnosti je minimálně 10 let.

Nano nátěry výrazně snižují riziko přenosu infekčních chorob a zvyšují hygienický standard prostředí a jsou

již léty a praxí ověřeny i ve zdravotnických zařízeních.

A nyní si můžete i Vy svůj domov zabezpečit těmito nátěry a ochránit tak svoji rodinu.

Sdílet tento příspěvek