PRAKTICKÁ ZKUŠENOST OBCE S NANO NÁTĚRY

PRAKTICKÁ ZKUŠENOST OBCE S NANO NÁTĚRY

V posledním srpnovém čísle časopisu Moderní obec byl zveřejněn článek redaktorky Evy Vítkové, která vedla rozhovor s radním města Milovic, panem Mgr. Lubošem Šafránkem o jeho rozhodnutí a zkušenostech s nano nátěry. 

Jedná se o velmi zajímavý rozhovor, kde jsou sděleny informace a zkušenosti, ve kterém není nic zastíráno a je zcela upřímně odpovídáno na dotazy redaktorky.

Z celého rozhovoru je patrné, že města mají požadovat ověřené a certifikované produkty, které splňují bezpečnost, kvalitu a dlouhodobou účinnost.

 

Technologie FN NANO® nabízí nechemické jednoduché a účinné řešení, jak z ovzduší odstraňovat viry, bakterie a další mikroorganismy vč. jedovatých toxických látek s pomocí fyzikálního jevu zvaného fotokatalýza (dochází k němu běžně v přírodě) – testy ze Zdravotního ústavu v Ostravě prokázaly jejich vysokou antivirovou účinnost na zástupce obalených (sem patří koronaviry) i neobalených virů. Bezpečnost a další vlastnosti technologie FN NANO® jsou doloženy různými studiemi a testy institucí a laboratoří v ČR i zahraničí.

Město Milovice je jedním z příkladů, jak činit preventivní opatření proti šíření virových nákaz a my věříme, že se budou postupně přidávat i další města a obce.

Fotokatalytické nátěry FN NANO  již slouží lidem po celém světě a fotokatalýza je chrání v uzavřených prostorách před šířením a přenosem virových i bakteriálních nákaz. https://www.komunalniekologie.cz/info/ceska-technologie-brani-rustu-pandemie-cisti-vzduch-za-oceanem

Využívejme moderní vědu a moderní technologie 21. století pro naši ochranu 

Celý článek je pro Vás přiložen pod stránkou: 0036

 

Sdílet tento příspěvek