FN NANO SE ÚČASTNÍ PLANET BUDAPEST 2021

FN NANO SE ÚČASTNÍ PLANET BUDAPEST 2021

Ve dnech 29. 11. 2021 – 5. 12. 2021 probíhá v Budapešti mezinárodní veletrh a summit o udržitelnosti Planet Budapest 2021.

Planet Budapest 2021 Sustainability Expo and World Meeting je společná akce zemí Visegrádu zabývající se udržitelným rozvojem. Klade si za cíl upozornit veřejnost, zejména mladé lidi, na nepříznivé environmentální, sociální a ekonomické procesy a ukázat, že tyto negativní změny, které zastiňují budoucnost lidstva, jsou stále vratné.

Planet Budapešť představuje řadu profesionálních vystavovatelů ze zemí Visegrádu, kteří svým technologickým vývojem, inovativními produkty a službami mohou pomoci otočit udržitelnost. Akce navíc nabízí velkolepé, zábavné a poučné programy, které podávají ucelený obraz přírody, našeho způsobu života, procesů kolem nás a nabízejí hmatatelná řešení pro udržitelný každodenní život.

Pojďme společně utvářet naši budoucnost!

Ještě tento víkend můžete navštívit tuto mezinárodní výstavu, kde je naše technologie FN NANO® součástí výstavní expozice Asociace nanotechnologického průmyslu ČR.

Náš mladý kolega Jan Jonáš Vám velmi rád osobně představí tuto technologii, která dokáže pomoci nejen jednotlivci, ale i celé planetě.

Zde je malá pozvánka: https://www.facebook.com/JirkaKus/posts/10226586185386681

Sdílet tento příspěvek