NOVÝ ŘEDITEL FN-NANO s.r.o. po třech měsících od uvedení do funkce

NOVÝ ŘEDITEL FN-NANO s.r.o. po třech měsících od uvedení do funkce

Česká inovační firma FN-NANO s.r.o., dceřiná společnost Advanced materials-JTJ, s.r.o. má nového ředitele pana Michala Krabce, který do společnosti přináší své bohaté zkušenosti z budování a řízení obchodní strategie.

 Novým výkonným ředitelem ve společnosti FN-NANO s.r.o. je již od června pan Michal Krabec, který přebral funkci po Mgr. Pavlu Šeflovi, který ve společnosti zůstává i nadále jednatelem.

Michal Krabec (42 let) přichází ze společnosti SOLITARE spol. s.r.o. (TERRANOVA), kterou se svým týmem rozvinul z malé rodinné firmy až na velkou společnost s mnoha pobočkami po Evropě s obratem přes 1,5 mld. Kč.

Nanotechnologie FN NANO®jsou pro pana Krabce novou příležitostí, kde může uplatnit a dále rozvinout svoje 20 leté zkušenosti z budování obchodní sítě, řízení obchodní strategie a marketingových aktivit společnosti.

Po téměř třech měsících ve funkci výkonného ředitele pan Krabec říká: „V předchozí společnosti jsem mohl rozvíjet trh vždy jen směrem ke konečnému spotřebiteli. Možné využití technologie FN NANO®skrývá daleko větší potenciál. Uvedení nanotechnologie fotokatalytických nátěrů na trh je pro mě podstatně větší obchodní výzvou s globálním dopadem. Nabízí velké množství obchodních příležitostí pro různé segmenty trhu a ekologické využití. Multifunkční „inteligentní“ nátěry lze uplatnit jak v exteriérech jako ochranu fasád domů, kulturních památek, mostů apod…, tak i interiérech v domácnostech, kancelářích, školách, zdravotnických zařízeních, halách budov, letištích apod., kde vytvářejí zdravější a čistší prostředí. Mým cílem, je postupně rozšířit tyto inovační technologie do různých oborů činností člověka a zároveň díky nim systematicky přispívat našemu životnímu prostředí. Zároveň to jak pro firmu, tak pro Českou republiku může znamenat významný přísun peněz do regionu“.

 

 

 

Sdílet tento příspěvek