SAMOČISTÍCÍ FASÁDA JE S NANO NÁTĚRY SKUTEČNOSTÍ

SAMOČISTÍCÍ FASÁDA JE S NANO NÁTĚRY SKUTEČNOSTÍ

Říkáte si: „Zase nějaký marketingový trik“. Opak je ale pravdou.  S nano nátěrem technologie FN NANO®si vytvoříte samočistící fasádu opravdu na dlouhé roky.

Funkce samočistícího nátěru jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Ochranný nátěr FN NANO® využívá energii Slunce, kterou převádí naekologický efekt přirovnatelný k horké plotýnce, kterána sobě pálí špínu a škodlivé látky.

 Nejedná se tedy o žádný chemický nátěr, který postupně do svého okolí uvolňuje nějaké chemikálie a biocidní přípravky k hubení mikroorganismů, které se usazují na fasádách a tam vesele „kvetou“.

Chystáte-li se v letošním roce revitalizovat či jinak opravovat fasádu, nyní je právě ten správný čas se zamyslet nad tím, jestli tyto úkony budete v budoucnu chtít neustále co 3-5 let opakovat, anebo jestli dáte přednost dlouhodobému řešení, klidu a úspoře financí.

 Není to nic složitého, u rodinného domu to zvládne každý sám. Důležité je dodržet správné postupy a pak bude Vaše fasáda na dlouhé roky ošetřená a chráněná před vlivem UV záření, před degradací povrchu, před porůstáním plísní, řasami a dalšími mikroorganismy.

Jak na to se můžete podívat zde v tomto videu: Vytvořte si samočistící fasádu

Vzhledem k mimořádně vysoké fotokatalytické účinnosti funkčních nátěrů FN NANO® si výrobce může dovolit poskytnout garanci na funkci dlouhodobě čistého vzhledu povrchů v délce trvání min. 10 lets tím, že jeho životnost lze odhadnout na několik dekád. Ochranná vrstva vytvořená funkčním nátěrem FN NANO®zároveň účinně a dlouhodobě zamezuje růstu řas a plísnía v neposlední řadě plní environmentální funkci – čistí okolní vzduch od nebezpečných látekjako je benzo-a-pyrén, oxidy dusíku, ozón a některé skleníkové plyny.

 Nabízíme Vám jednoduché, dlouhodobé a ekologické řešení v podobě funkčního nano nátěru FN®.

Přidejte se k nám vytvořte si také bezúdržbovou samočistící fasádu na Vašem domě. Budete mít desítky let čistou fasádu, a ještě dobrý pocit, že děláte něco pro své prostředí. 

Sdílet tento příspěvek