Diskuze o českých inovacích se zúčastní i Ing. Jan Procházka

Diskuze o českých inovacích se zúčastní i Ing. Jan Procházka

Vrcholem projektu „100 let svobodného českého vynálezectví, podnikání a invence“ bude diskuze o českých inovacích a podnikavosti při příležitosti oslav 100. výročí samostatnosti Československa.

Diskuze se uskuteční v pondělí 12. listopadu 2018 v coworkingu Opero od 19:30 do 21 hodin. Úvodní slovo pronese Ing. Jiří Kůs, předseda Asociace nanotechnologického průmyslu ČR a doc. Ing. Mgr. Martin Lukeš, Ph.D., vedoucí Katedry podnikání VŠE.

Pozvání k diskuzi o českém vynálezectví a inovátorství přijali Mgr. Martin Wichterle, Ing. Zbyněk Frolík, Ing. Jan Procházka a RNDr. PhDr. Zdeněk Hostomský, CSc. Diskuzi bude moderovat PhDr. Lukáš Sedláček, M.Phil., zakladatel a výkonný ředitel pořádající organizace European Leadership & Academic Institute (ELAI).

Diskuze se koná za laskavé podpory Magistrátu HMP a je jednou z doprovodných událostí celorepublikového Týdne podnikání ČR 2018, české verze světového Global Entrepreneurship Week, který bude probíhat po celé republice ve dnech 12. až 18. listopadu 2018.

Přijede kapitán i geniální nanotechnolog Ing. Jan Procházka.

 

U příležitosti 100. výročí založení samostatného Československa si pojďme připomenout a zároveň uctít památku významných podnikatelských rodů a rodin, známých i méně známých českých firem a vynálezců, připomenout jejich inovátorský duch a odhodlanost pustit se do nových, do té doby neznámých počinů.😍
V rámci 100 LET SVOBODNÉHO ČESKÉHO VYNÁLEZECTVÍ, PODNIKÁNÍ A INVENCE se uskuteční diskuze v pondělí 12. listopadu 2018 v coworkingu Opero od 19:30 do 21:00

😎 Úvodní slovo pronese Jiří Kůs, předseda Asociace nanotechnologického průmyslu ČR a doc. Ing. Mgr. Martin Lukeš, Ph.D., vedoucí Katedry podnikání VŠE.

Více informací 👉🏻 https://www.100letvynalezu.cz

Sdílet tento příspěvek