LEPŠÍ ORIENTACE V PRODUKTECH FN NANO®

LEPŠÍ ORIENTACE V PRODUKTECH FN NANO®

Od 1.10. jsme u našich produktů začali používat již jen jednu celosvětově registrovanou ochrannou známku FN NANO®.

Naše produkty tak nesou nový název místo používaného FN® již jednotlivé názvy ponesou označení FN NANO® a etikety jsou lehce upraveny tak, aby bylo na první pohled jasné, na jaké povrchy a kam jsou nátěry určeny.

Pro Vás, naše zákazníky, to znamená, že tato technologie je chráněna nejen ochrannou známkou, ale že se jedná i o prověřenou, certifikovanou, a tedy bezpečnou technologii. Hledejte tedy produkty začínající tímto označením.

Podrobné informace k jednotlivým produktům naleznete na stránce Druhy produktů a zde jsou i odkazy na jednotlivé technické listy, kde naleznete i podrobný návod, na co se vybraný produkt nejlépe hodí a doporučení správné aplikace.

FN NANO® je technologie 21. století, která zajišťuje vysokou sanitárnost prostředí, snižuje riziko přenosu nákaz a umožňuje bezpečné používání dezinfekčních prostředků. S touto technologií zůstávají povrchy dlouhodobě čisté bez virů, bakterií, plísní a nečistot. Z ovzduší odstraňuje jedovaté látky, pyly, alergeny i zápachy. 

FOTOKATALYTICKÝ EFEKT JE PERMANENTNÍ, NEVYČERPATELNÝ A NESLÁBNE S ČASEM.

VŠECHNY OCHRANNÉ FUNKCE JSOU ZACHOVÁNY PO CELOU EXISTENCI NÁTĚROVÉ VRSTVY.

Funkční nátěry technologie FN NANO® v souladu s evropskými i světovými trendy ochrany životního prostředí a zdraví neobsahují žádné organické sloučeniny. Aplikovaná vrstva nátěru je inertní a zcela bezpečná. Neuvolňuje žádné škodlivé látky do životního prostředí.

Funkční nátěry FN NANO® jsou zcela bezpečné, zdravotně nezávadné z hlediska ochrany veřejného zdraví. Nano nátěry výrazně snižují riziko přenosu šíření infekčních chorob vzduchem, a nastavují tak vyšší hygienický standard prostředí. Proto jsme si také mohli dovolit dát třeba delší záruky pro aplikace v  interiérech na funkčnost výrobku.

 

ČESKÝ VYNÁLEZ – CHRÁNĚNO PATENTEM A OCHRANNOU ZNÁMKOU FN NANO®

Věříme, že si naše nano nátěry brzy najdou cestu i ke konečným zákazníkům, kteří ocení jejich funkčnost a dlouhotrvající vlastnosti nejen pro ochranu svého nemovitého majetku, ale i pro ochranu svého zdraví.

Sdílet tento příspěvek