V KANADĚ JIŽ VYUŽÍVAJÍ SYSTÉM PREVENTIVNÍ OCHRANY

V KANADĚ JIŽ VYUŽÍVAJÍ SYSTÉM PREVENTIVNÍ OCHRANY

FN NANO® technologie byla aplikována v největší a nejmodernější oční klinice EYES ON SHEPPARD v Kanadě.

Byl zde vytvořen systém preventivní ochrany pro bezpečí a ochranu zdraví klientů i zaměstnanců. 

Eyes on Sheppard tímto krokem učinil řadu mimořádných opatření k ochraně před vzdušnými nákazami ve všech prostorách celého tohoto velkého komplexu.

Na každém kroku se zde setkáte s nejmodernějšími technologiemi 21. století – podívejte se na video, které Vás touto klinikou podrobně provede.   

Technologie FN NANO® je aktivní součástí těchto mimořádných opatření pro ochranu zdraví, které byly učiněny pro čištění vzduchu od virů (vč. koronaviru) a dalších škodlivých látek, jako jsou bakterie a těkavé organické sloučeniny.

Slouží jako preventivní opatření proti šíření vzdušných nákaz všude tam, kde dochází k většímu výskytu lidí na jednom místě. Tento fotokatalytický funkční nátěr je aktivován UVA světlem a dokáže ze vzduchu odstraňovat mikroorganismy a jedovaté látky bez použití chemie. Díky těmto jeho vlastnostem se stávají obchody, pracoviště i naše domovy čistší, zdravější a bezpečnější.

FN NANO® nátěry splňují z hlediska bezpečného použití všechny evropské, kanadské, americké a další normy a z hlediska bezpečnosti TiO2 jsou v souladu s legislativou kdekoli na světě, včetně pravděpodobně nejtvrdšího zákona, známého jako „California Proposition 65“. Tento certifikát potvrzuje výsledky praxe i odborných testů, které se prováděly v České republice a dalších státech – technologie FN NANO® je naprosto bezpečná pro lidské zdraví a neuvolňuje do prostředí žádné škodlivé látky, naopak je z něj odstraňuje.

I v České republice máme podobný systém k dispozici – systém integrované prevence (SIP), který pomáhá efektivně předcházet pandemiím.

Jediné řešení, jak se problému s pandemickým šířením nebezpečných kmenů virů zbavit i do budoucnosti je otevřít prostor pro masové využívání nejmodernějších a nejúčinnějších technologií pro prevenci přenosu nákaz. 

Eyes on Sheppard nám všem ukazuje cestu, jak lze podobné systémy využívat v praxi. Každý má nyní možnost následovat jeho příkladu.

Sdílet tento příspěvek