NOMINACE V NEJPRESTIŽNĚJŠÍ SVĚTOVÉ SOUTĚŽI

NOMINACE V NEJPRESTIŽNĚJŠÍ SVĚTOVÉ SOUTĚŽI

 S hrdostí si Vám dovolujeme sdělit, že naše mateřská společnost Advanced Materials-JTJ, s.r.o.byla nominována

jako jedna z nejlepších firem v Evropě na seznamu „Ones to Watch“.

Tento seznam vynikajících firem zveřejňuje jedna z největších a nejdéle probíhajících obchodních soutěží European Bussines Awards.

 Společnost Advanced Materials-JTJ, s.r.o. byla vybrána, jelikož prokazuje výjimečný úspěch v jedné z 18 kategorií této prestižní soutěže a odráží základní hodnoty programuv oblasti inovací, úspěchu a etiky podnikání.

Od roku 2003 převádí špičkovou vědu do každodenního života. Je inovativní firmou a uznávaným lídrem v oblasti nanotechnologií. Její výrobky rozšiřují hranice a možnosti ochrany životního prostředí i výroby energie.

 Adrian Tripp, generální ředitel European Business Awards, řekl: „Společnosti vybrané pro „Ones to Watch“ jsou nejinspirativnější, nejúspěšnější a nejdynamičtější v Evropě“. Pokračoval: „Talent a vytrvalost v jádru těchto podniků vytváří pracovní místa a řídí prosperitu Evropy“. Tento seznam „Ones to Watch“ je měřítkem úspěchu pro zbytek evropské obchodní komunity. Společnosti na seznamu „Ones to Watch “pocházejí ze všech odvětví; od výroby po maloobchod, zemědělství, technologie a jsou různých velikostí; od začínajících podniků až po podniky s miliardovými euro obraty. Advanced Materials-JTJ s.r.o. bude nyní mít možnost soutěžit v jedné z 18 kategorií letošních evropských cen za podnikání, aby se stala národním vítězem ve své zemi. Pokud bude úspěšná, může se v prosinci 2019 zúčastnit slavnostního finále, kde budou vyhlášeni koneční evropští vítězové ve všech 18 kategoriích. European Business Awards je nyní ve svém 12. ročníku. V loňském roce bylo posuzováno přes 111 000 podniků ze 34 zemí. Mezi sponzory a partnery této prestižní soutěže patří Inflexion, Germany Trade & Invest a PR Newswire. Jsme potěšeni, že po více než 15 letech úspěšného výzkumu a komercializace nanotechnologií na světovém trhu byla společnost Advanced Materials-JTJ s.r.o. znovu vybrána na jednu z evropských podnikatelských cen„ Ones to Watch “pro Českou republiku,“ říká Ing. Jan Procházka, Ph.D. prezident společnosti. „Když jsme v roce 2016 dříve získali status „národního šampiona“ pro Českou republiku v kategorii inovací, doufali jsme, že jednoho dne budeme reprezentovat Českou republiku. Naše podnikání se od té doby rozrostlo a soustředilo se v důsledku úspěšné komercializace našich technologických aplikací, takže jsme tentokrát více než dostatečně připraveni“.

 Držíme palce!

 

Sdílet tento příspěvek