NANO NÁTĚR OCHRÁNÍ DOMOV PRO SENIORY V KLADNĚ

NANO NÁTĚR OCHRÁNÍ DOMOV PRO SENIORY V KLADNĚ

Velmi dobré rozhodnutí udělalo město Kladno, když se rozhodlo učinit preventivní, účinné a dlouhodobé opatření, které by ochránilo seniory, kteří jsou v současné době nejvíce ohroženou skupinou lidí.

V domově pro seniory v Kladně se rozhodli pro aplikaci nano nátěrů technologie FN NANO®, které mají mimořádně silný antimikrobiální účinek založený na využití fyzikálního jevu fotokatalýzy.

FN NANO®nátěry Jsou již léty a praxí ověřeny i ve zdravotnických zařízeních. Jedná se o českou certifikovanou a patentovanou technologii, která využívá světelnou energii k čištění vzduchu a pomáhá potlačovat šíření virových a bakteriálních infekcí, alergenů, ale také chrání povrchy před usazováním prachu, plísní a dalších mikroorganismů. Garance funkčnosti je minimálně 10 let.

Použitím této technologie je možné velmi účinně zvýšit ochranu lidí v místnosti a učinit tak preventivní opatření proti šíření přenosu nákaz vzduchem mezi klienty, návštěvníky i personálem.

Je to jednoduché, ekonomické a ekologické řešení. Aplikace se provádína strop a případně pro zvýšení účinnosti doporučujeme i na stěny místností. Veškeré ošetřené plochy se stanou dlouhodobě antibakteriálními, a navíc se vytvoří účinná a ekologická čistička vzduchu, která pouze pomocí světelné energie (bez chemie) čistí vzduch uvnitř místností, a to i od dalších jedovatých látek, které se vypařují z nábytku, koberců, čistících prostředků apod.

Právě dobrá zkušenost a reference od majitelky hotelu Astra Srby přispěly k rozhodnutí opatřit nátěrem i interiéry domova seniorů.

Celý článek vč. fotogalerie, který zveřejnil Kladenský deník si můžete přečíst zde: https://kladensky.denik.cz/zpravy_region/nanonater-pomuze-vydezinfikovat-domov-pro-seniory-v-kladne-20201111.html

Věříme, že se časem tato inovativní technologie rozšíří nejen v domovech seniorů, ale i do škol, úřadů a dalších míst, kde se lidé ve větší množství setkávají pro jejich větší bezpečí.

 

Sdílet tento příspěvek