VYŠŠÍ OCHRANA V INTERIÉRU

VYŠŠÍ OCHRANA V INTERIÉRU

Víte, že si i doma můžete vytvořit zdravější prostředí?

Nastává období podzimních plískanic a s ním přichází i větší výskyt respiračních chorob. Vzduchem létají různé viry, bakterie a spory plísní, které na nás nyní číhají doslova na každém kroku. Ohrožují nás i doma, kde se k nim přidávají i toxické látky, které se nám uvolňují do ovzduší při používání čistících prostředků, dezinfekcí, ale i z koberců, podlahových krytin, nábytku apod.

Recept na tyto problémy je jednoduchý.

Je jím nano technologie, která se dokáže vypořádat i s těmito neviditelnými nepřáteli. Funguje jen na fyzikálním principu s využitím fotokatalýzy.

FN NANO® je technologie 21. století, která zajišťuje vysokou sanitárnost prostředí, snižuje riziko přenosu nákaz a umožňuje bezpečné používání dezinfekčních prostředků. S touto technologií zůstávají ošetřené povrchy dlouhodobě čisté bez virů, bakterií, plísní a nečistot. Z ovzduší odstraňuje jedovaté látky, pyly, alergeny i zápachy a plní tak funkci čističky vzduchu v interiéru. 

Je to opravdu velmi jednoduché. Stačí si vymalovat strop nano nátěrem FN NANO®3 a případně i stěny FN NANO®2 a váš byt se stane čistším, a tedy i zdravějším.

Do nano nátěru se zachytávají škodliviny z ovzduší a za pomoci energie světla a fotokatalýzy jsou pak těla mikroorganismů na povrchu nátěru likvidována. Při ošetření stropu je z ovzduší odstraněno cca 30 % těchto škodlivin. Přidáme-li k tomu ještě natřené stěny, dostáváme se asi až k 70 %.

FOTOKATALYTICKÝ EFEKT JE PERMANENTNÍ, NEVYČERPATELNÝ A NESLÁBNE S ČASEM.

VŠECHNY OCHRANNÉ FUNKCE JSOU ZACHOVÁNY PO CELOU EXISTENCI NÁTĚROVÉ VRSTVY.

Funkční nátěry FN NANO® jsou zcela bezpečné, zdravotně nezávadné z hlediska ochrany veřejného zdraví. Fotokatalýza na jejich povrchu výrazně snižuje riziko přenosu šíření infekčních chorob vzduchem, a nastavuje tak vyšší hygienický standard prostředí. Pro aplikace v interiérech jsou záruky na funkčnost výrobku až 15 let.

Podrobnější informace o jednotlivých produktech naleznete na našem webu a v jednotlivých technických listech.

ČESKÝ VYNÁLEZ – CHRÁNĚNO PATENTEM A OCHRANNOU ZNÁMKOU FN NANO®

Věříme, že si tato technologie brzy najde cestu nejen do domácností, kde bude oceněna její funkčnost a dlouhotrvající vlastnosti zejména pro ochranu zdraví.

 

 

Sdílet tento příspěvek