ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ…

ČISTOTA PŮL ZDRAVÍ…

druhou polovinou je veselá mysl.

Čistota začíná u čistého a zdravého prostředí. Většina lidí si pod tímto pojmem představí úklid. Řekněte ale upřímně, koho baví se neustále zabývat úklidem?

Jak ale mít veselou mysl, když…

…se ve snaze mít doma perfektně uklizeno, bez jediného smítka, špíny a zápachu, uchylujeme k používání mnoha různých specializovaných čistících prostředků vč. různých chemických osvěžovačů vzduchu.

Aniž bychom to tušili, tak si naše prostředí v nejlepší víře jen překrýváme různými deodoranty a v podstatě „otravujeme“ jedovatými výpary, které se z těchto prostředků uvolňují do ovzduší. Výsledkem je dočasně relativně čisté, ale rozhodně ne zdravé prostředí.  

Chtěli byste mít doma opravdu čistší a zdravější prostředí s minimem námahy vynaložené na úklid?

Chcete ušetřit čas a s dobrým pocitem a veselou myslí se věnovat sobě nebo své rodině?

S technologií FN NANO® budou prostory zdravější a úklid daleko jednodušší.

Vytvořit si doma takové zdravé a čisté prostředí je opravdu velice jednoduché. Stačí si vymalovat strop a případně i stěny speciálním fotokatalytickým nano nátěrem FN NANO®. Na vytvořeném povrchu, se neusazují bakterie, viry, plísně, alergeny ani mastná špína.

Nano nátěry jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze, která dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu. Tato česká certifikovaná technologie pracuje bez chemických látek a jedna aplikace funguje až 15 let. Fotokatalýza na povrchu nátěru dokáže aktivně čistit vzduch od různých jedovatých látek, plísní, virů, bakterií i zápachů.

Vytvoříte si tak doma dvojrozměrnou, nízkonákladovou, bezhlučnou, ekologickou a bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství světelné energie. Na stěnách ošetřených funkčním nátěrem FN NANO® a nasvícených UVA světlem se navíc daleko méně usazuje špína a vydrží tak déle čisté.

Funkční nátěry FN NANO® dovedou u vás doma zajistit bezpečnější a zdravější prostředí. Zároveň ušetříte svůj čas při úklidu i peníze za již nepotřebné čistící prostředky.

S touto technologií se Vám bude doma lépe a radostně žít.

 

Sdílet tento příspěvek