GREEN BUSINESS OF THE YEAR AWARD PATŘÍ TECHNOLOGII FN NANO®

GREEN BUSINESS OF THE YEAR AWARD PATŘÍ TECHNOLOGII FN NANO®

Nevadská liga na ochranu přírody hrdě oznámila vítěze každoroční večeře Home Means Nevada Awards, kde jsou představováni a oslavováni výjimeční komunitní lídři, kteří pracovali na zlepšení ochrany našeho klimatu, vzduchu, vody, půdy a zdraví a zasloužili se o pokrok pro naše životní prostředí.

Green Guardian Award oceňuje ty, kteří se zaměřují na zlepšování přístupu ke zdravějšímu a čistšímu životnímu prostředí pro občany státu Nevada. Ocenění se dělí do třech kategorií:

Cena za celoživotní dílo Harryho Reida, Cena Green Guardian Award a Cena Zeleného podnikání roku. Informace o významech jednotlivých ocenění naleznete zde. 

Velmi nás těší, že letošní ocenění Green Business of the Year Award bude uděleno našemu výhradnímu distributorovi v USA, společnosti MACOMA Environmental Technologies se sídlem v Las Vegas, který uvádí na tento trh vysoce kvalitní ekologicky bezpečné fotokatalytické nanotechnologické nátěrové systémy FN NANO®.

Součástí poslání MACOMA je budování zelených měst, domů a farem s okamžitým odstraněním toxických částic a skleníkových plynů ze vzduchu. Prostřednictvím jednoduchých a ekonomických, ale vysoce účinných fotokatalytických nanonátěrů MACOMA doufá, že pomůže při snižování emisí skleníkových plynů, ochraně lidského zdraví a v boji proti klimatické krizi. Ezekiel a Olga Martinovi, spoluzakladatelé MACOMA, mají odhodlání eliminovat všechny emise fosilních paliv a toxické materiály a zaslouží si letošní ocenění Green Business of the Year Award.

Vítězové ocenění se připojí k senátorovi Cortez Masto a dalším lídrům ochrany přírody, kteří se zúčastní dne 9.11.2021 večeře Home Means Nevada 2021 Awards. Více informací a oznámení o akci naleznete zde.

 Zprávu zveřejnil Angelyn Tabalba v dne 26. října 2021 a celou si ji můžete přečíst zde.

Sdílet tento příspěvek