ČISTÝ VZDUCH PRO NÁS I DALŠÍ GENERACE

ČISTÝ VZDUCH PRO NÁS I DALŠÍ GENERACE

Víte, že povrchy staveb můžeme snadno přeměnit v čističky ovzduší?

Zní to sice neuvěřitelně, ale pokrok a technologie jdou dopředu i v oboru nátěrových hmot. Vždy je důležité udělat správné rozhodnutí, které se Vám do budoucna vyplatí.

 Jestliže jste se letos rozhodli, že budete revitalizovat Vaši fasádu, anebo se chystáte dokončit stavbu Vašeho domu, pak je ten správný čas se rozhodnout pro finální nátěr, který Vám Váš dům nejen na dlouhou dobu ochrání před špiněním a porůstáním mikroorganismy, před šisováním barev a rozpadu pojiva fasádních barev nebo stěrek, ale i Vám ochladí jeho povrch.

Vzpomeňte si, že je tu česká patentovaná technologie, která povrch Vaší stavby dlouhodobě ochrání, uspoří Vám finance, čas, a ještě můžete přispět k lepšímu životnímu prostředí.

Vytvořené povrchy s technologií FN NANO® jsou chráněny před UV zářením a díky fotokatalýze se stávají samočistícími. Neusazují se na nich žádné mikroorganismy ani špína a permanentně čistí vzduch od škodlivin a jedů rozptýlených v ovzduší. S pomocí fotokatalýzy je až 40 % účinnost eliminace škodlivin při jediném kontaktu vzduchu s fotokatalytickým povrchem.

  • 1 m2 je plocha, která vyčistí každoročně 3.000.000. m3
  • 1 m2 plochy vyčistí za 1 den tolik vzduchu, kolik potřebuje 1 člověk na 1 rok.
  • 15 m2 plochy vyčistí vzduch od škodlivin, které vyprodukuje osobní dieselový automobil za jeho celý život.

Nátěry odráží solární radiaci s účinností až 80 % a snižují tak zahřívání povrchu o 20 až 30 %.

V podmínkách globálního oteplování tak pomáhají v létě ochlazovat města. Fotokatalytický efekt je permanentní, nevyčerpatelný a neslábne s časem. Všechny ochranné funkce jsou zachovány po celou existenci nátěrové vrstvy.

To přece nezní tak špatně. Kdybychom každý svůj dům ošetřili tímto nano nátěrem, budeme jej mít krásný a čistý po dlouhé roky, uspoříme v létě za klimatizaci, a navíc přispějeme i touto trochou k čistšímu ovzduší. 

Pamatujme i na své děti a vnoučata, aby měla na této planetě vzduch, který se dá dýchat. Vzduch máme jen jeden a je nás všech.


 

Sdílet tento příspěvek