Festival Exportu CZ 2018

Festival Exportu CZ 2018

Dne 21.6.2018 se konal již šestý ročník akce s názvem Festival Exportu CZ 2018. V kongresovém centru Artemis Olympik Hotelu Praha. Akce se konala pod záštitou prezidenta České republiky Miloše Zemana a ministra průmyslu a obchodu ČR Tomáše Hünera.

Festival Exportu CZ je informační, kontaktní a networkingovou přehlídkou na podporu mezinárodní obchodní spolupráce. Letos zahrnoval jak přednáškový program, tak i expoziční sekci a atraktivní doprovodný program včetně ochutnávek exotických pokrmů a nápojů a expozic umění.

Společnosti Advanced Materials JTJ – s.r.o a  FN-NANO s.r.o. se prezentovaly na společném stánku, kde byla k vidění i názorná ukázka, jak fungují naše speciální fotokatalytické funkční nátěry FN®   

Technologie funkčních nátěrů FN zaujala. Zástupci FN-NANO ochotně poskytovali zájemcům informace a rady.Návštěvníci mohli vidět na vlastní oči  supersilný samočistící efekt povrchu vytvořeného funkčními nátěry FN.Fotokatalytický jev na povrchu světlem aktivované FN vrstvy rozložil a odstranil organické barvivo (Rhodamine B) v řádu několika minut.

 

 

Sdílet tento příspěvek