NEBOJTE SE BÍLÉ FASÁDY

NEBOJTE SE BÍLÉ FASÁDY

Zářivě čistá může zůstat i bílá fasáda. Jen vědět, jak na to

Všichni chceme bydlet ideálně v krásném a čistém domě. Z obavy před usazováním prachu, špíny a mikroorganismů se však většina majitelů domů přiklání k použití sytých odstínů, aby se viditelnost špíny minimalizovala. Určitě znáte stesky typu: „Bílé barvy se bojíme. Kdyby tak existovalo něco, co nám prodlouží životnost fasády a udrží ji dlouho čistou bez jakékoliv údržby.“ Ale ono „to něco“ existuje, realizace snu o běloskvoucí se fasádě se přímo nabízí – v ryze českém produktu, který využívá nejmodernějších poznatků vědy.
RD Jižní Čechy – foto archiv FN-NANO s.r.o.

 

 

„Ideálním a vysoce praktickým řešením je aplikace nano nátěru technologie FN NANO®. Funkce tohoto samočistícího nátěru jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Ochranný nátěr FN NANO® využívá energii slunce, kterou převádí na ekologický efekt přirovnatelný k horké plotýnce, která na sobě pálí špínu a škodlivé látky,“ vysvětluje Jan Procházka, vynálezce a majitel českého patentu pro technologii

                                                                                                                                                         Schéma fotokatalýzy v přírodě

Žádná chemie bez postupné ztráty účinnosti

Nejedná se tedy o žádný chemický nátěr postupně uvolňující do svého okolí chemikálie a biocidní přípravky k hubení mikroorganismů, který časem úplně ztratí svoji účinnost. Chystáte-li se v letošním roce stavět rodinný dům nebo revitalizovat svoji fasádu, nyní je právě ten správný čas se zamyslet nad tím, jestli tyto úkony budete v budoucnu chtít neustále opakovat, anebo jestli dáte přednost dlouhodobému řešení, klidu a úspoře financí.
Není to nic složitého, u rodinného domu to zvládne každý sám. Jak na to se můžete podívat zde.

Desetiletá garance

„Důležité je dodržet správné postupy a pak bude vaše fasáda na dlouhé roky ošetřená a chráněná před vlivem UV záření, před degradací povrchu, před porůstáním plísní, řasami a dalšími mikroorganismy s garancí 10 let,“ doplňuje Jan Procházka.
A hlavně se už nemusíte bát vytvořit na svém domě bílou fasádu, která zůstane dlouho čistá a v létě bude navíc i ochlazovat povrch vašeho domu.
Více o této české patentované technologii se dozvíte na stránce: www.fn-nano.com, objednat si ji můžete u našich distribučních partnerů včetně realizace.

Co vám nátěr FN NANO® zajistí?

– Dlouhodobou čistotu povrchu
– Zabrání napadení mikroorganismy
– Odcloní téměř ze 100 % UV záření
– Ochladí povrch fasády
– Zářivě bílou barvu
– Prodlouží životnost fasády

Sdílet tento příspěvek