S TECHNOLOGIÍ FN NANO® SE NEMUSÍTE BÁT CHODIT DO PRÁCE

S TECHNOLOGIÍ FN NANO® SE NEMUSÍTE BÁT CHODIT DO PRÁCE

Současný Nouzový stav vyhlášený vládou ČR doporučuje zaměstnavatelům, aby jejich pracovníci pracovali co nejvíce na home office a omezili pracovní setkávání.

Kanceláře jsou tedy nyní volné a lze tak tento čas využít pro vytvoření čistšího a zdravějšího prostředí pro své zaměstnance.

Nabízíme jednoduché, ekonomické a ekologické řešení pomocí fotokatalytických nano nátěrů technologie FN NANO®.

Tato česká patentovaná technologie využívá světelnou energii k čištění vzduchu a pomáhá potlačovat šíření virových a bakteriálních infekcí, alergenů, ale také chrání povrchy před usazováním prachu, plísní a dalších mikroorganismů.

Je to jednoduché. Stačí aplikovat antibakteriální nano nátěry na strop a případně pro zvýšení účinnosti i na stěny místností. Vytvoříte tak účinnou a ekologickou čističku vzduchu, která pouze pomocí světelné energie (bez chemie) čistí vzduch uvnitř místností, a to i od dalších jedovatých látek, které se vypařují z nábytku, koberců, čistících prostředků apod.  

Použitím této technologie je možné velmi účinně zvýšit ochranu lidí v místnosti a učinit tak preventivní opatření proti šíření přenosu nákaz vzduchem mezi zaměstnanci a klienty. Na takto ošetřené prostory si budete moci dát samolepku CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®a vaši kolegové a případní klienti budou vědět, že se mohou cítit v těchto prostorech zase více bezpečněji. Garance funkčnosti je minimálně 10 let.

 A to přispěje ke klidu a pohodě, která je nyní pro každého potřebná.

To už přece stojí za malou námahu.

 

Sdílet tento příspěvek