PENZION V POLÍCH UŽ NETRÁPÍ VÝPARY Z KUCHYNĚ

PENZION V POLÍCH UŽ NETRÁPÍ VÝPARY Z KUCHYNĚ

Výpary z kuchyně trápí téměř každou restauraci.

Technologie FN NANO® pomáhá vytvářet příjemnější a zdravější prostředí v restauracích, jídelnách a barech.

S pomocí světla aktivně zbavuje restaurace, jídelny, bary a kuchyně výparů, pachů a mastnot.  Vytvořené aktivní hygienické povrchy díky funkčnímu nátěru FN NANO® poskytují dlouhodobou permanentní ochranu proti usazování mikroorganismů a jejich přemnožení.

FN NANO® likviduje i tzv. „mastnou špínu“ – vzniká plošná čistička vzduchu, která stále aktivně působí na povrch strojů a stěn a aktivně ničí vzduch v místnostech od široké škály škodlivých látek, alergenů, zápachu a mastných mikrokapének. Je nehlučná, bezúdržbová, ekologická, vysoce účinná i ekonomická.

Svou kuchyň nechali majitelé ošetřit touto inovativní technologií v Penzionu & restaurantu V POLÍCH, v Číčovicích u Prahy. Realizaci provedla společnost Nanotechnologie 21, s.r.o.

„Jsme nadšeni tím, jak rychle a účinně tato technologie funguje,“dodává manažerka Penzionu V Polích Kristina Horáčková.

Svěží a čistý vzduch v kuchyni si pochvaluje nejen management vyhlášeného podniku, ale i kuchařky v kuchyni a věříme, že brzy se o tom přesvědčí i hosté restaurace.

Funkční nátěry FN NANO® zajistí příjemnější prostředí pro hosty i personál restaurací a pomohou zvýšit hygienické standardy provozu. Jedná se o certifikovaný produkt pro užití v potravinářském průmyslu.

Jsme velmi rádi, že tuto technologii začínají postupně využívat i další penziony a restauranty. Vytváří tak bezpečnější a zdravější prostředí a zároveň i preventivní opatření proti šíření vzdušných nákaz.

Již se všichni moc těšíme na chvíli, až zase budeme hosty v restauracích a o to víc, když tam budeme vidět samolepku CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®.

 

Sdílet tento příspěvek