Nano technologie na FOR ARCHU

Nano technologie na FOR ARCHU

Ve dnech 18.-22.9.2018 proběhl již 29. ročních výstavy FOR ARCH

Vytápění, alternativní zdroje energie a také vzduchotechnika se představí v Hale 4 a v nové Hale 7, kde výrobci a dodavatelé vytápěcích a větracích systémů opět obsadili důležitou část veletrhu FOR ARCH. Tato témata přitahují na veletrh stále více návštěvníků nejen díky státním dotacím na pořízení ekologičtějších zdrojů vytápění, ale i díky vysokým cenám za energie.

Obor elektrotechniky získává v posledních letech stále více prostoru, jelikož je o něj mezi návštěvníky velký zájem. V Hale 4 se pravidelně prezentují vystavovatelé z oborů elektroinstalace, inteligentní bydlení včetně audio/video, osvětlovací techniky a nově i ukládání a distribuce energií.

V rámci činnosti a podpory Technologického centra AV ČR, které se orientuje na podporu vzniku a rozvoje malých inovačních firem představila společnost FN-NANO svoje vysoce funkční fotokatalytické nátěry FN® s enviromentálním dosahem, o které se stále více zajímají nejen majitelé rodinných domků, ale i bytová družstva a SVJ.

Mimořádný zájem přitahovala vystavená baterie společnosti HE3DA– česká technologická společnost vyvíjející a vyrábějící stejnojmenné moderní lithiové akumulátory nové generace pro energetiku nebo automobilový průmysl.

HE3DA® nanotechnologie využívá vysokou rychlost nabíjení a vybíjení nanomateriálů a výsledkem jsou superiorní bezpečnost a mnoho nových, dosud naprosto nemyslitelných vlastností Li-akumulátorových modulů.

 

Sdílet tento příspěvek