DÍKY NANO NÁTĚRŮM SE KLIENTI AREÁLŮ HAMR CÍTÍ BEZPEČNĚ

DÍKY NANO NÁTĚRŮM SE KLIENTI AREÁLŮ HAMR CÍTÍ BEZPEČNĚ

Sportovní areály HAMR jsou symbolem zábavy a relaxace pro celou rodinu. Najdete zde vyžití jak po sportovní stránce ve venkovních či vnitřních halách, tak si na své přijdou i ti, kteří se potřebují zregenerovat pomocí fyzioterapie či masáže.

Součástí areálů je i příjemné posezení v prostorách restaurace nebo terasy a samozřejmostí je i specializovaný obchod se sportovními potřebami. Areály HAMR organizují různé turnaje, akce a probíhají zde i zápisy pro děti do „Hamerských sportovních škol“.

Majitelé areálů si zakládají na kvalitě všech služeb, ale hlavně jim jde o to, aby se jejich klienti cítili všude příjemně a bezpečně.

V současné době stále přetrvává hrozba šíření virových infekcí a vzhledem k blížícímu se podzimnímu počasí lze očekávat i větší výskyt běžných respiračních chorob.

Denně zde probíhá úklid všech veřejných prostor dezinfekčními prostředky. Na recepcích, v restauraci i na sportovištích jsou umístěny stojany na dezinfekci rukou. A protože majitele zajímá především prevence a jak nejvíce snížit riziko přenosu nákaz, aplikovali v šatnách, sprchách a v masérnách antivirové a antibakteriální nátěry technologie FN NANO®, které společně s instalovaným UVA osvětlením významným způsobem eliminují šíření virů a bakterií v těchto prostorách. Aplikace nano nátěrů vč. speciálního nasvícení byla provedena firmou UVGS pod vedením Ondřeje Svobody v areálech: v Záběhlicích a v Braníku. Podobným způsobem budou v nejbližší době ošetřeny i prostory ve sportovním areálu Štěrboholy.

Šatny a sprchy jsou samozřejmě nejvíce kontaktním a exponovaným místem, kde se lidé ve větším množství setkávají. Je zde tudíž i větší pravděpodobnost výskytu bakterií a možnosti přenosu virových nákaz šířících se vzduchem. S větším výskytem lidí zde dochází i k určitému specifickému pachu, který se v těchto prostorách vyskytuje.

Funkční nátěry FN NANO® dokáží zajistit bezpečnější a zdravější prostředí ve vnitřních prostorách. Jsou využívány pro odstranění nepříjemných pachů a dočišťování vzduchu od nebezpečných látek.

Funkce samočistícího nátěru FN NANO®jsou založenyna čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze.Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických láteka jedna aplikace vydrží 10 let i více.

A právě proto se majitelé areálů HAMR rozhodli pro tuto inovativní nano technologii pocházející z dílny českého vědce Ing. Jana Procházky Ph.D., která dokáže již dnes zlepšovat naše ovzduší a zkvalitňovat náš život. Areály HAMR se neustále snaží nabízet špičkové sportovní i jiné zážitky a nyní již i s využitím technologií 21.století pro prevenci a bezpečnost svých zaměstnanců i klientů.

HAMR se tak přidal k zodpovědným majitelům a jako další v ČR si může takto ošetřené prostory označit samolepkou CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®Pro návštěvníky je tato samolepka známkou čistějšího a zdravějšího prostředí a jejich ochrany.

Věříme, že se postupně k těmto účinným preventivním opatřením přidají i další majitelé, kterým jde o zdraví a bezpečnost nejen svých zaměstnanců, ale i klientů.

 Je potřeba zdravě žít, sportovat, relaxovat, radovat se a užívat si života. S technologií FN NANO® se nemusíte bát.

Sdílet tento příspěvek