DVĚ TVÁŘE DESINFEKCE

Redakce serveru Průmyslová ekologie.cz vydává populární měsíčník pro průmysl a jeho působení na životní prostředí. Zabývá se aktuálními tématy a zejména pak s problematikou spojenou s ekologií.

Dne 26.1.2021 vydala článek, který se zaměřuje na kladné účinky desinfekce, ale i na ty záporné, které ovlivňují naše zdraví.

Článek byl vydán pod názvem:

Desinfekce má odvrácenou tvář. Infekčním chorobám můžeme naštěstí čelit i jinak

Dočtete se s v něm o rizikách spojených s nadměrným používáním těchto chemických desinfekčních prostředků, ale i o nových technologiích 21. století, které jsou již ve světě známy a používány.

Více podrobností a zajímavostí ze světa, ale i o principu fungování jiných nechemických technologií, jakými jsou nano nátěry FN NANO® se dočtete zde na tomto odkazu:

https://www.prumyslovaekologie.cz/info/desinfekce-ma-odvracenou-tvar-infekcnim-chorobam-muzeme-nastesti-celit-i-jinak

Společnost FN NANO má řešení, jak bezpečně používat desinfekce, které lze uplatnit nejen v České republice, ale celosvětově ve veřejných budovách a obchodech, nemocnicích, úřadech a hlavně školách, kde tráví čas naše děti.   

Jsme potěšeni, že se naše technologie FN NANO® dostává do hledáčku podobných médií a věříme, že se tyto zprávy dostanou i k těm zodpovědným osobám, které mohou učinit vnitřní prostory pro všechny bezpečnější a zdravější.

 

 

 

Sdílet tento příspěvek