PRO BEZPEČÍ VAŠEHO MIMINKA

PRO BEZPEČÍ VAŠEHO MIMINKA

S nano nátěry se nemusíte bát příchodu miminka i do domácnosti se zvířetem.

Narození dítěte je pro každou rodinu velkou životní událostí a radostí. Připravujeme se na tento vzácný okamžik několik měsíců a snažíme se pro miminko vytvořit krásné a čisté prostředí, ve kterém mu bude dobře. Máme-li doma ještě zvířecího domácího mazlíčka, snažíme se co možná nejvíce udržovat čistotu svého domova. 

Úklid domova není nutno přehánět. Vše je nutno provádět s rozmyslem, protože příliš časté používání čistících prostředků a dezinfekce nám doslova otravují prostředí, a to by pro miminko rozhodně nebylo dobré. Pro imunitní systém každého člověka je dobré žít v prostoru, kde se vyskytují mikroorganismy. Jsou to neviditelní společníci a jsou všude kolem nás. Nejenom my lidé, ale i naši milovaní domácí mazlíčci mohou být pro naše tělo zdrojem nákazy či alergických reakcí. 

Na tento problém máme řešení, a to díky speciálním funkčním nano nátěrům FN NANO®. Fotokatalýza na jejich povrchu dokáže aktivně čistit vzduch od různých jedovatých látek, plísní, virů, bakterií i zápachů.

Pokud zredukujeme množství virů a bakterií v místnostech, snížíme i pravděpodobnost šíření nákazy, alergenů i onemocnění.

Aktivovaná FN NANO® plocha účinně degraduje i molekuly nepříjemných pachových látek, které se do vzduchu dostávají například v souvislosti s vařením nebo použitím dezinfekčních nebo čistících prostředků, ale i díky našim domácím mazlíčkům. Stejně jako u pachů se u alergenů jedná o mikroskopické množství látek, které jsou zdrojem alergické reakce. Nejčastěji jde o látky, které do vzduchu místností uvolňují plísně, nebo jde o alergenní trus roztočů, kteří jsou početnými “spolubydlícími” v každé domácnosti a v kožíšcích domácích mazlíčků.

Povrch vnitřních stěn interiérů budov je tak možno s jejich pomocí přeměnit ve dvojrozměrnou, nízkonákladovou, bezhlučnou, ekologickou a bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství světelné energie.

Funkční nátěry FN NANO® dovedou u vás doma zajistit bezpečnější a zdravější prostředí. Jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze, která dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu. Tato česká certifikovaná technologie pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží až 15 let.

S touto technologií se Vám bude doma s miminkem i zvířátky lépe žít.

Sdílet tento příspěvek