HOTEL ASTRA CHRÁNÍ SVOJE HOSTY NEJMODERNĚJŠÍ NANO TECHNOLOGIÍ

HOTEL ASTRA CHRÁNÍ SVOJE HOSTY NEJMODERNĚJŠÍ NANO TECHNOLOGIÍ

Vládou vyhlášený Nouzový stav v době šíření koronaviru a s tím spojená restriktivní opatření bohužel nejvíce dopadají na společnosti, které jsou závislé na svých klientech a konzumentech.

Nejpalčivěji toto opatření dopadá na hotely a restaurace.

Aktuálně je již možné za užití bezpečnostních opatření provozovat služby hotelových i restauračních zařízení.

Hotel Astra se rozhodl pro účinné preventivní opatření, aby do budoucna ochránil svoje hosty i zaměstnance. Chce tím jednou a provždy vyřešit problém přenosu respiračních onemocnění – vytvořit o mnoho čistší prostředí, než prozatím najdete v jiných hotelích. Prostředí, kde necítíte žádné pachy např. z kuchyně, ze společných prostor apod.

 Kromě obvyklých hotelových služeb je nyní tento hotel jedinečný tím, že myslí i na hosty, kteří vyhledávají opravdu velmi čisté prostředí nejen v přírodě, ale i uvnitř hotelového pokoje a restauračního zařízení.

 První hypoalergenní pokoj pro hosty již realizoval v loňském roce a vyzkoušel si na něm účinnost fotokatalytického nátěru FN NANO®.

 Nyní se rozhodl instalovat fotokatalytickou technologii FN NANO®ve společných prostorách restaurace. Tím podstatně snížit šíření přenosu infekcí a zároveň vytvořit velmi příjemné a čistší prostředí.

Strop a stěny, opatřené FN®povrchem a vhodně nasvícené UVA světlem, zajistí účinné čištění vzduchu od nepříjemných pachů, alergenů, virů i bakterií a také od nebezpečných látek, které se vypařují z umělých hmot, nábytku, koberců čistících prostředků, anebo pronikají do interiéru budovy ze znečištěného venkovního prostředí.

Technologie FN NANO®je ryze česká, patentovaná a jediná certifikovanáa praxí ověřené technologie.

Funkce samočistícího nátěru FN NANO® jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží 10 let i více.

Hotel ASTRA naleznete v tichém a klidném lesním prostředí v bezprostřední blízkosti Turyňského rybníka, nedaleko města Kladna a pouze 25 km od Prahy.

Okolní krajina je vhodná pro milovníky přírody, turistiky a cykloturistiky.

Jako jeden z prvních v ČR poskytuje svým zákazníkům možnost pobytu v superčistém pokoji pro alergiky i příjemné prostředí v restauraci a může si takto ošetřené prostory označit samolepkou CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®.

Sdílet tento příspěvek