PRO ZDRAVÉ TĚLO ZDRAVÝ VZDUCH

PRO ZDRAVÉ TĚLO ZDRAVÝ VZDUCH

Pomalu se začínáme vracet do normálu, ikdyž stále s určitými omezeními. Po dlouhé absenci možnosti sportovat, se konečně znovu otevřely fitness studia a sportovní haly. Stále je však nutno dodržovat opatření, aby nedocházelo ke zvýšeným kontaktům a přenosu respiračních chorob. Je to boj s neviditelným protivníkem, který je o to více zákeřný.

Každý majitel podobných sportovních areálů si zakládá na kvalitě všech služeb, ale hlavně mu jde o to, aby se jeho klienti cítili všude příjemně a bezpečně. Využívá k tomu běžně dostupné prostředky k ochraně a dezinfekci veřejných prostor.

Majitele posilovny Flex Gym v Budapešti Adama Sedlacseka zajímala především preventivní ochrana před virovými a bakteriálními infekcemi, dále pak čištění vzduchu, a to ideálně tak, aby vše bylo na ekologické bázi a chránilo životní prostředí. Toto jsou pro něj tři nejdůležitější cíle, které se snaží prosazovat a vedou ho k vědomějšímu životnímu stylu a k preventivnímu přístupu nejen ke každodennímu životu.

Takovou podmínku splňují antivirové a antibakteriální fotokatalytické nátěry technologie FN NANO®, které společně s instalovaným UVA osvětlením významným způsobem eliminují šíření virů a bakterií v těchto prostorách. Aplikace nano nátěrů vč. speciálního nasvícení byla provedena společností Mercor Dunamenti Zrt.

Funkční nátěry FN NANO® dokáží zajistit bezpečnější a zdravější prostředí ve vnitřních prostorách. Jsou využívány pro odstranění nepříjemných pachů a dočišťování vzduchu od nebezpečných látek.

Funkce samočistícího nátěru FN NANO®jsou založenyna čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze.Tato technologie dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu, pracuje bez chemických láteka jedna aplikace vydrží 10 let i více.

Vnitřní prostory posilovny ve Flax Gymu, kam chodí během svého pobytu v Maďarsku světové hvězdy jako jsou Arnold Schwarzenegger, Dwayn Johnson, Will Smith…, jsou nyní pro všechny své hosty bezpečné.

 

Věříme, že se postupně k těmto účinným preventivním opatřením přidají i další majitelé, kterým jde o zdraví a bezpečnost nejen svých zaměstnanců, ale i klientů. 

Je potřeba zdravě žít, sportovat, relaxovat, radovat se a užívat si života. S technologií FN NANO®se nemusíte bát.

 

 

 

 

Sdílet tento příspěvek