SEZÓNA FASÁD SE JIŽ BLÍŽÍ – JAK JSTE PŘIPRAVENI VY?

SEZÓNA FASÁD SE JIŽ BLÍŽÍ – JAK JSTE PŘIPRAVENI VY?

S nano nátěrem technologie FN NANO® si vytvoříte samočistící fasádu na dlouhé roky.

 Jak se říká: „Štěstí přeje připraveným.“ Letošní počasí prozatím vypadá, že připraveným bude opravdu přát a sezóna oprav bude moci začít již dříve.

Máte-li v plánu v letošním roce revitalizovat či jinak opravovat fasádu, nyní je právě ten správný čas se zamyslet nad tím, jestli tyto úkony budete v budoucnu chtít neustále co 3-5 let opakovat, anebo jestli dáte přednost dlouhodobému řešení, klidu a úspoře financí.

 Vliv deště, větru nebo změna teplot – to vše má velký vliv na vzhled a funkčnost fasády Vašeho objektu. Pokud bydlíte poblíž silnice s hustým provozem, jistě sami můžete pozorovat, že Váš objekt v porovnání s klidnější oblastí „stárne“ (co do vzhledu) rychleji. Podle původu můžeme nečistoty rozdělit do dvou hlavních kategorií – organické a atmosférické. Mezi organické nečistoty řadíme plísně, houby, mechy a řasy, tedy samostatné komplexnější útvary, které mají schopnost se množit. Co se atmosférických nečistot týče, patří sem prachové částice, saze a především smog.

 Důsledky těchto vlivů se projevují:

  • Špiněním fasády (prachové částice a smog) a napadením mikroorganismy (řasy a plísně)
  • Šisováním barev a rozkladem pojiva i fasádních stěrek vlivem UV záření
  • Vytvářením prasklin díky vysokému tepelnému namáhání

Obnovení čistého vzhledu vyžaduje často poměrně velké náklady na očištění s využitím chemických přípravků a tlakové vody. V některých případech dochází k nevratnému poškození fasády.

 MÁME PRO VÁS ŘEŠENÍ… jednoduché, dlouhodobé a ekologické v podobě funkčního nano nátěru FN®.

Funkce samočistícího nátěru jsou založenyna čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Ochranný nátěr FN NANO® využívá energii Slunce, kterou převádí na ekologický efekt přirovnatelný k horké plotýnce, která na sobě pálí špínu a škodlivé látky.

 Jaké to pro Vás přináší VÝHODY:

  • 99,9% ochrana před UV zářením
  • Nedochází k blednutí barev a rozpadu pojiva
  • Dlouhodobá ochrana bez dodatečné údržby
  • Chrání povrchy proti usazování lepivé špíny
  • Super silný samočistící efekt
  • Vysoká paropropustnost a prodyšnost
  • Chrání proti usazování plísní, řas a dalších mikroorganismů
  • Prodlužuje životnost fasád a výrazně ochlazuje jejich povrch

 Vzhledem k mimořádně vysoké fotokatalytické účinnosti funkčních nátěrů FN NANO® si výrobce může dovolit poskytnout garanci na funkci dlouhodobě čistého vzhledu povrchů v délce trvání min. 10 let s tím, že jeho životnost lze odhadnout na několik dekád. Ochranná vrstva vytvořená funkčním nátěrem FN NANO®zároveň účinně a dlouhodobě zamezuje růstu řas a plísní a v neposlední řadě plní environmentální funkci – čistí okolní vzduch od nebezpečných látek jako je benzo-a-pyrén, oxidy dusíku, ozón a některé skleníkové plyny.

Zamýšlíte opravu nebo renovaci fasády a chcete ušetřit na údržbě? Přidejte se k nám a nechte si vytvořit také bezúdržbovousamočistící fasáduna Vašem domě. Budete mít desítky let čistou fasádu, a ještě dobrý pocit, že děláte něco pro své prostředí. 

Sdílet tento příspěvek