DÍKY VAŠEMU HLASU MŮŽE ČR ZÍSKAT NEJPRESTIŽNĚJŠÍ EU OCENĚNÍ

DÍKY VAŠEMU HLASU MŮŽE ČR ZÍSKAT NEJPRESTIŽNĚJŠÍ EU OCENĚNÍ

Naše mateřská firma Advanced Materials-JTJ, s.r.o.(AMJTJ) dosáhla v letošním roce opakovaného úspěchu z roku 2016 a obhájila titul národního šampiona pro ČR v kategorii inovací a je zapsána jako jedna z nejlepších firem v Evropě na seznamu „Ones to Watch“.

Tento seznam vynikajících firem zveřejňuje jedna z největších a nejdéle probíhajících obchodních soutěží European Bussines Awards.

European Business Awards je nyní ve svém 12. ročníku. V loňském roce bylo posuzováno přes 111 000 podniků ze 34 zemí. Mezi sponzory a partnery této prestižní soutěže patří Inflexion, Germany Trade & Invest a PR Newswire. Jsme moc rádi, že může naše mateřská firma po 15 letech úspěšného výzkumu a komercializace nanotechnologií na světovém trhu za svoji práci získat to nejprestižnější ocenění. Opět jí budeme držet palce, aby svůj úspěch obhájila i na evropské úrovni.

Advanced Materials-JTJ s.r.o. bude nyní mít možnost zúčastnit se  v prosinci 2019 slavnostního finále, kde budou vyhlášeni koneční evropští vítězové ve všech 18 kategoriích. 

Česká republika může získat prostřednictvím inovativní české společnosti AMJTJ první prestižní EU ocenění.

Podívejte se, prosím, na přiložené video o této české firmě, která je orientovaná na nanotechnologie a jejímž cílem jsou inovace, které posouvají hranice současných možností v ochraně životního prostředí a energetice.

 Podpořte ji svým hlasováním na uvedeném odkaze: https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/20/28415

 Po hlasování Vám přijde potvrzovací e-mail s heslem, které je pak ještě nutno pro ověření zaslat na přiložený link, aby byl Váš hlas platný.

 Děkujeme za Vaši podporu. Každý hlas je pro nás velmi cenný a budeme moc rádi další za další sdílení odkazu s hlasováním.

Společně to dokážeme, děkujeme.

 

 

  

  

 

Sdílet tento příspěvek