VÁNOCE V BEZPEČÍ S RODINOU I MAZLÍČKY

VÁNOCE V BEZPEČÍ S RODINOU I MAZLÍČKY

Vánoční čas s sebou přináší chvíle strávené s našimi nejbližšími, a to i včetně různých domácích mazlíčků.

Pro všechny je důležité si tyto vzácné chvíle užít v klidu a příjemném prostředí.  

Nejenom my lidé, ale i naši milovaní domácí mazlíčci mohou být pro naše tělo zdrojem nákazy či alergických reakcí. Imunitní systém našeho těla se velmi často vypořádává s útoky virů a bakterií v interiérech. Stále více lidí trpí alergickými reakcemi. Když počet alergenů, virů, bakterií a dalších poletavých látek v ovzduší překročí určitou mez, imunitní systém nás už nestačí chránit a my onemocníme. Pokud zredukujeme množství virů a bakterií v místnostech, snížíme i pravděpodobnost šíření nákazy a onemocnění.

S technologií FN NANO® se nemusíte obávat osobních setkání.

Pořiďte sobě i Vašim blízkým technologii FN NANO®. Ochrání vás před vysokou virovou náloží, před bakteriemi, plísněmi i imisemi, které pronikají do našich domovů z vnějšího prostředí a mají negativní dopad na naše zdraví. Odstraní také nepříjemné pachy a čistí vzduch od alergenů. Aktivovaná FN NANO® plocha účinně degraduje i molekuly nepříjemných pachových látek, které se do vzduchu dostávají například v souvislosti s vařením, použitím dezinfekčních nebo čistících prostředků, ale i díky našim domácím mazlíčkům. 

Jak si doma vytvořit zdravé a čisté prostředí?

Stačí si vymalovat strop a případně i stěny speciálním fotokatalytickým nano nátěrem FN NANO®. Na vytvořeném povrchu, se neusazují bakterie, viry, plísně, alergeny ani mastná špína. Vytvoříte si tak doma dvojrozměrnou, nízkonákladovou, bezhlučnou, ekologickou a bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství světelné energie. Její funkčnost je dlouhodobá a instalace „nanočističky“ FN NANO® je několikanásobně výhodnější v porovnání se standardními čističkami vzduchu a na rozdíl od nich se dokáže vypořádat i s extrémně malými koncentracemi některých cizorodých látek, s nimiž si tyto čističky neumí poradit.

Funkční nátěry FN NANO® Vám pomohou doma vytvořit bezpečnější a zdravější prostředí, abychom mohli všichni být bezstarostně spolu, a to nejen o Vánocích.

Sdílet tento příspěvek