V HOTELU ASTRA MOHOU NYNÍ KLIDNĚ SPÁT I HOSTÉ TRPÍCÍ ALERGIÍ

V HOTELU ASTRA MOHOU NYNÍ KLIDNĚ SPÁT I HOSTÉ TRPÍCÍ ALERGIÍ

Hotel Astra naleznete v tichém a klidném lesním prostředí v bezprostřední blízkosti Turyňského rybníka, nedaleko města Kladna a pouze 25 km od Prahy.

Kromě obvyklých hotelových služeb je nyní tento hotel jedinečný tím, že myslí i na hosty, kteří vyhledávají opravdu velmi čisté prostředí nejen v přírodě, ale i uvnitř hotelového pokoje.

Jako jeden z prvních v ČR poskytuje svým zákazníkům možnost pobytu v superčistém pokoji pro alergiky s aplikovaným speciálním fotokatalytickým nátěrem FN®, který funguje jako ekologická a bezhlučná čistička vzduchu a je dokonalý v kombinaci s protialergickým nano povlečením postelí-protiroztočové lůžkoviny (www.nanospace.cz).

Instalací fotokatalytické technologie funkčních nátěrů FN® je možno vytvořit v interiérech hotelů a penzionů kvalitní vnitřní prostředí za zlomek nákladů, které by bylo nutno vynaložit při budování a provozu vzduchotechnického systému s účinným čištěním vzduchu.  

V hotelích a penzionech je možno fotokatalytickou technologii FN NANO® uplatnit jak ve společných prostorách (restaurace, bar, wellness), tak i na pokojích pro hosty. Technologie FN NANO® je ryze česká, patentovaná a jediná certifikovaná a praxí ověřené technologie.

Strop a stěny, opatřené FN® povrchem a vhodně nasvícené UVA světlem, zajistí účinné čištění vzduchu od nepříjemných pachů, alergenů, virů i bakterií a také od nebezpečných látek, které se vypařují z umělých hmot, nábytku, koberců čistících prostředků, anebo pronikají do interiéru budovy ze znečištěného venkovního prostředí.

FN® nátěry předního českého vědce Ing. Jana Procházky, Ph.D.  proto nacházejí čím dál více uplatnění v moderních plně klimatizovaných hotelích. Z běžně užívané klimatizace v těchto budovách pak nehrozí ani únik bakterií, plísní apod., které se bohužel běžně klimatizací šíří a dokáží zavirovat celý hotel vč. hostů.

V kombinaci s dalšími vymoženostmi v oblasti nanotechnologií, jako jsou nanovlákenné protiroztočové lůžkoviny, je možno nabídnout hostům skutečně hypoalergenní pokoje se standardem přesahujícím současnou obdobnou nabídku předních světových hotelových řetězců. Hypoalergenní pokoje v hotelích se navíc stávají celosvětovým trendem a Hotel Astra s převážně mezinárodní klientelou nejenom nezústává pozadu, ale naopak využíva nové možnosti a utváří nový světový standard.

Přidáte se i Vy?

Sdílet tento příspěvek