JAK UDRŽET KOUPACÍ JEZÍRKO PRŮZRAČNÉ

JAK UDRŽET KOUPACÍ JEZÍRKO PRŮZRAČNÉ

Letošní letní sezóna je opravdu vydařená pro všechny milovníky vody. Vysoké teploty však způsobují, že se voda rychleji kazí. Množí se v ní mikroorganismy, které způsobují, že voda začne zelenat a je kalná.

Jsme národ bazénářů, ale už se hojně rozrůstají i přírodní koupací jezírka. V této sezóně jsme již zodpověděli řadu dotazů na naši suspenzi FN NANO®Aqua a radili jsme, jak tento produkt nejlépe používat, a to vždy v kombinaci s filtrací. Jsme rádi, že po telefonátech s našimi zákazníky jsme jim vždy dokázali poradit, kde je problém a jak mají postupovat, aby voda byla zase krásně čistá.

Jedna z našich zákaznic používá FN NANO®Aqua již druhým rokem a vzhledem k současnému extrémně horkému počasí měla také potíže s kalnou vodou. Jsme proto moc rádi, že jsme jí mohli radou pomoci.

Moc děkujeme paní Králové (Jíloviště u Prahy) za její písemnou referenci:

„Používám FN NANO AQUA pro ošetření vody v koupacím jezírku a mám velmi pozitivní zkušenost zejména uprostřed sezóny, kdy má voda tendenci se kazit. Vyzkoušela jsem tento přípravek už v loňském roce. Voda se obdivuhodně pročistía je úžasně měkká a velmi příjemná při koupání. Určitě budu FN AQUA dál používat“. 

Podívejte se na aktuální fotografie, které nám zaslala:

 

Jak na údržbu zahradního jezírka můžete vidět na tomto videu.

Technický list k produktu FN NANO®Aqua si můžete stáhnout zde.

Sdílet tento příspěvek