STOP VŠEM VIRŮM! PRO BEZPEČNĚJŠÍ A ZDRAVĚJŠÍ DOMOV

STOP VŠEM VIRŮM! PRO BEZPEČNĚJŠÍ A ZDRAVĚJŠÍ DOMOV

Situace je vážná, nikoliv však zoufalá. Doporučená karanténa a vládní opatření mají vliv na naše životy. Většina z nás tráví více času v našich domovech a můžeme si tak uvědomit základní lidské hodnoty. Nejdůležitější pro nás všechny je zdraví.

Mohli bychom se také zamyslet nad tím, jestli i my sami si doma můžeme vytvořit takové prostředí, ve kterém se budeme cítit mnohem bezpečněji.

Důležité je předcházet podobným situacím a být na ně připraveni. Neplatí to jen pro osoby, které jsou nejvíce ohroženy (staří lidé, onkologičtí pacienti, lidé se sníženou imunitou apod.), ale pro nás všechny.

Za chvíli nastane jarní období a my můžeme jen doufat, že všechny viry a bakterie budou na ústupu. Nastane období pylových alergenů a dalších mikroorganismů, které nám každoročně stěžují živo

Pojďme s tím tedy něco udělat alespoň každý u sebe doma.

Nabízíme Vám řešení prostřednictvím české patentované nano technologie funkčních nátěrů FN®.

Riziko nákazy dokážeme již nyní a sami eliminovat. Již nemusíte trpět tak často opakovanými respiračními chorobami. Mít doma příjemný, čistý a zdravý vzduch bez nepříjemných pachů, bez virů, bakterií, plísní a toxinů je již v dnešní době opravdu možné.

Stačí jenom si ve Vašem domově vymalovat stropy naším fotokatalytickým funkčním nátěrem FN®3,případně jej nasvítit UVA světlem, pokud nemáme možnost přístupu denního světla a Váš domov se stane čistším a zdravějším.

Budete mít tak doma zcela vysoce efektivní, bezporuchovou, ekologickou, nehlučnou a ekonomicky úspornou čističku vzduchu, která vám významně sníží případný výskyt třeba i koronaviru.

 

Jedná se o ekologické řešení – bez chemie, fungující na čistě fyzikálním efektu a jeho funkčnost je nevyčerpatelná.

Nyní máte čas se nad vším zamyslet, zhodnotit si priority a případně si třeba i vymalovat. Zvládne to každý a není nač čekat. Tak využijte čas, když ho nyní máte!

Sdílet tento příspěvek