UNIKÁTNÍ SLUŽBA PRO MAJITELE DOMŮ

UNIKÁTNÍ SLUŽBA PRO MAJITELE DOMŮ

Firmy NANO4PEOPLE a Diamond Group Services, certifikované výrobcem FN nátěrů-společností Advanced Materials-JTJ, nabízejí majitelům domů program “TVALE ČISTÁ FASÁDA”. V rámci tohoto programu vytvoří tyto firmy na povrchu nové nebo vyčištěné fasády domu aplikací FN nátěru vysoce účinný fotokatalytický povrch, který zajistí dlouhodobou ochranu fasády proti usazování atmosférické špíny i proti porůstání řasami a plísněmi. V rámci programu TVALE ČISTÁ FASÁDA firmy garantují, že fasáda domu zůstane plně čistá po dobu 10 let. V případě, že by v tomto období došlo k zašpinění v důsledku usazování atmosférické špíny nebo porůstání řasami a plísněnmi, uvedou tyto firmy povrch do čistého stavu na své vlastní náklady! Program je možno prodloužit o dalších deset let regenerací fotokatalytického povrchu fasády.

Fotokatalytický FN povrch chrání fasádu nejenom proti zašpinění, ale také zajisí její stálobarevnost (brání “vyšisování”) a stoprocentní ochranu proti degradujícím účinkům působení ultrafialového záření. Tím prodlužuje celkovou životnost fasády i její hezký vzhled.
Cena za jeden metr čtvereční ochranného fotokatalytického povrchu FN (vytvoření povrchu – tj. materiál + náklady spojené s jeho aplikací a 10 let garance) je obvykle 400 – 500 Kč.  Cenové náklady na regeneraci fotokatalytického povrchu a prodloužení garance o dalších 10 let jsou odhadovány na 60% ceny za první aplikaci. Uvedené ceny jsou jen orientační. Skutečná cena závisí na konkrétních podmínkách realizace. Uvedené ceny také nezahrnují práce spojené s čištěním fasády, jejími opravami a případným nátěrem fasádní barvou (v případě, že povrch nelze dokonale vyčistit).
Pokud chcete udržet fasádu vašeho domu trvale čistou, neexistuje ekonomicky výhodnější řešení.
Zajištění trvale čisté fasády klasickým postupem vyžaduje v našich podmínkách (zejména ve větších městech a průmyslových oblastech) její úpravidelné čištění v tříleté periodě. Fasáda potřebuje po každém čištění (to otevře její povrch) ošetření ochranným nátěrem, jinak se urychluje její eroze, zkracuje životnost a je náchylnější k zašpinění. Náklady na udržení čisté fasády v takovém případě vycházejí v desetiletém období na 600 – 700 Kč. To je o 40 – 50% více než při programu “TRVALE ČISTÍ FASÁDA”. Při srovnání v období 20 let jsou pak úspory ještě výrazně vyšší.

Sdílet tento příspěvek