VZDĚLÁVACÍ CENTRUM V NEVADĚ JE OCHRÁNĚNO FN NANO®

VZDĚLÁVACÍ CENTRUM V NEVADĚ JE OCHRÁNĚNO FN NANO®

NEVADA PARTNERS Community Learning Center ve Spojených státech Amerických si nechalo ošetřit všechny vnitřní prostory moderní technologií FN NANO®, aby ochránilo svoje zaměstnance i klienty před šířením virových nákaz.

Aplikaci nano nátěrů FN NANO® provedl náš partner v USA, společnost MACOMA LLC. pod vedením pana Martina Ezekiela, Ph.D.

Technologie FN NANO® ochrání povrch vnitřních stěn a stropů v interiéru, čímž se výrazně a dlouhodobě zlepší sanitárnost prostředí a zvýší se bezpečnost proti přenosu nákazy nemocí šířených vzduchem. Plochy stěn jsou nátěrem přeměněny na nízkonákladovou, bezhlučnou a prakticky bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství aktivační světelné energie. Funkce samočistícího nátěru FN NANO® jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze. Tato technologie dokáže bez použití chemických látek odstranit znečištění, škodlivé látky a mikroorganismy, vč. virů a bakterií ze vzduchu.

Jedná se o českou patentovanou technologii, která využívá světelnou energii k čištění vzduchu od škodlivých VOC látek a pomáhá potlačovat šíření virových a bakteriálních infekcí, alergenů, ale také chrání povrchy před usazováním prachu, plísní a dalších mikroorganismů. Garance funkčnosti je minimálně 10 let.

Nano nátěry výrazně snižují riziko přenosu infekčních chorob a zvyšují hygienický standard prostředí a jsou již léty a praxí ověřeny i ve zdravotnických zařízeních.

Velmi nás těší, že komunitní vzdělávací centrum v Nevadě přistoupilo k současné pandemické situaci takto zodpovědně a ukazuje příklad i ostatním zřizovatelům. Věříme, že se postupně budou přidávat i další vzdělávací zařízení, aby ochránila zdraví našich dětí i nás všech.

Zde můžete zhlédnout celé video z této realizace: https://youtu.be/IEqgema0m2k

Sdílet tento příspěvek