ZASTAVTE VIRY A ALERGENY U VÁS DOMA

ZASTAVTE VIRY A ALERGENY U VÁS DOMA

Pomůžeme Vám zmírnit zdravotní potíže v pylové sezóně.

Jako by nestačilo, že tu máme virovou pandemii, počasí je nestabilní, ale už nyní s nastávajícím jarem přichází čas kvetoucích trav, stromů a dalších rostlin, které mnohým přináší alergické obtíže. Nastává tzv. pylová sezóna.

Již nechcete doma kýchat, mít oteklé oči, svědění a další alergické příznaky?

Mít doma příjemný, čistý a zdravý vzduch bez virů, alergenů, pylů, bakterií, nepříjemných pachů, plísní a toxinůje již v dnešní době opravdu možné.

Stačí jenom si Váš domov vymalovat naším fotokatalytickým funkčním nátěremFN®, v případě potřeby jej nasvítit UVA světlem a Váš domov se stane čistším a zdravějším.

Oproti klasickým technologiím čištění, jako jsou třeba čističky vzduchu či rekuperační jednotky, nemají nano nátěry de facto žádné náklady na údržbu a provoz, ani nároky na prostor. Nezabírají žádné místo navíc, jsou naprosto bezhlučné, není potřeba měnit filtry a neprodukují tak žádný odpad. Jedná se o naprosto ekologický produkt bez použití chemie.

 Tato technologie pochází z dílny českého vědce Ing. Jana Procházky, Ph.D. a je patentována po celém světě. Účinnost FN®nano nátěrů a bezpečnostní hledisko byly pak potvrzeny mnoha odbornými nezávislými testováními a studiemi, obdržely i řadu certifikátů a odpovídají tak požadavkům platné české i evropské legislativy. 

Záruka funkčnosti je stanovena na minimálně 10 let. Aby nátěr přestal fungovat, musel by se mechanicky odřít anebo přemalovat, jinak je jeho funkce prakticky neomezená.

Jedná se o naprosto ekologickou, certifikovanou a zdravotně nezávadnou nátěrovou technologii bez použití chemických látek, příznivou pro lidi i domácí mazlíčky a ověřenou více než deseti lety praxe.

V současné době trávíme kvůli virové pandemii většinu svého času ve svých domovech a právě zde můžeme sami významně ovlivnit kvalitu života nás i našich blízkých.

Buďte tedy o krok napřed před tímto obdobím a učiňte preventivní opatření, které se Vám nejen vyplatí, ale vydrží na dlouhé a dlouhé roky. Pomůže Vám zmírnit Vaše alergické reakce a vytvoří Vám doma příjemné prostředí, ve kterém se budete cítit mnohem lépe.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Sdílet tento příspěvek