KDYŽ SE MALUJE PRO DOBROU VĚC

KDYŽ SE MALUJE PRO DOBROU VĚC

Byla to čistá radost, přátelství, podpora a dobrá nálada.

Tak by se dala definovat naše „zahradní párty s nano technologií” funkčních nátěrů FN NANO®, jejímž cílem bylo vytvořit pro Prahu další čističku vzduchu a seznámit všechny přítomné s touto technologií v praxi – tedy, aby si ji mohli vyzkoušet tzv. na vlastní kůži.

Tato soukromá akce se konala 2. června 2020 v krásném a osvěžujícím prostředí Žlutých lázní v Praze.

Byl krásný den a bylo velice příjemné se zase po dlouhé době setkat s našimi příznivci a přáteli. Sešla se nás velmi pestrá společnost lidí z různých oborů činností a známých osobností, kterým není jedno, jaké máme životní prostředí a chtějí s tím něco udělat.

Velmi si vážíme, že se nám na „tabuli cti“ fotokatalytickými barvičkami zvěčnili všichni naši hosté. Zejména pak velký dík patří její excelenci Ureerat Chareontohové, velvyslankyni Thajska, dále celé herecké rodině Dlouhých, Petře Jungmannové,Daně Syslové, Monice Foris Kvasničkové, Osmany Laffitovi,dále pak Antonínu Panenkovi, Milanovi Orlowskému a řadě dalších, kteří svou účastí podpořili dobrou věc i s autorem fotokatalytické technologie Ing. Janem Procházkou, Ph.D. a samozřejmě skvělému týmu Žlutých lázní, který se o nás po celou dobu perfektně staral.

Ještě jednou bychom chtěli všem moc poděkovat za účast a za jejich nadšení společně vytvořit další aktivní čistící plochy v centru Prahy.

Těšíme se zase někdy na viděnou při společné akci.

Vždyť vzduch je jen jeden a je nás všech!

 

 

Sdílet tento příspěvek