NA NEJVĚTŠÍM VIZIONÁŘSKÉM VELETRHU FUTURE PORT PRAGUE JSME ROZHODNĚ NEZAPADLI

NA NEJVĚTŠÍM VIZIONÁŘSKÉM VELETRHU FUTURE PORT PRAGUE JSME ROZHODNĚ NEZAPADLI

Ve dnech 10. a 11.9. 2019 byla naše firma pod záštitou nano asociace součástí největšího vizionářského veletrhu – interaktivní technologické přehlídky.

Již třetím rokem jsme se zúčastnili tohoto futuristického festivalu, kde všude kolem nás byla exponenciální technologie s jedinečnou festivalovou atmosférou.

Návštěvníci si zde mohli vyzkoušet setkání s virtuální realitou, ve světové premiéře zde byla představena nano pistole Fiber Flow, která v brzké budoucnosti přiblíží aplikaci nanovláken pro kosmetické a dermatologické aplikace široké veřejnosti.

Zajímavá byla i chytrá bota s tlakovými nanosensory pro korekci chůze či běhu, nebo biologicky rozložitelný evakuační župan či oblek z nanovláken s mědí, ve kterém se stanete pro infrakamery neviditelnými.

Za naši společnost jsme zde představili nátěrovou technologii FN NANO®. Jedná se o speciální funkční nátěry FN®, které dovedou čistit sami sebe, ale i okolní vzduch. Návštěvníci se u naší expozice zastavovali se zájmem, jelikož v přímém přenosu mohli vidět, jak tato technologie funguje při demonstraci testu na odbourávání nečistoty z jejího povrchu. Během krátké chvilky, co se dozvěděli více informací o těchto nano nátěrech, viděli na vlastní oči, jak se nátěr během několika málo minut sám vyčistí.

Moderním technologiím patří budoucnost a naše nano nátěry budou pomáhat řešit ten nejsložitější problém doby, kterým je stále se znečišťující životní prostředí.

Přidejte se k nám a pomozte s našimi nano nátěry čistit vzduch, abychom měli kde tyto inovativní novinky využívat.

Děkujeme všem, kteří navštívili naši expozici a zajímali se o naši technologii.

Sdílet tento příspěvek