DÍKY TECHNOLOGII FN NANO® SNÍŽÍME RIZIKO PŘENOSU NÁKAZ V ČEKÁRNÁCH

DÍKY TECHNOLOGII FN NANO® SNÍŽÍME RIZIKO PŘENOSU NÁKAZ V ČEKÁRNÁCH

Čekárny jsou místem, kde se setkává hodně lidí a bohužel se tam i dlouho čeká, než každý přijde na řadu. Jsou to místa, kde dochází k větší koncentraci a většímu riziku možnosti přenosu vzdušných nákaz. Všichni to známe a neradi čekáme na úřadech a zejména v čekárnách před ordinacemi lékařů, abychom nechytli ještě něco jiného, než s čím tam přicházíme, protože již máme oslabený imunitní systém.

Na tento problém máme řešení v podobě technologie funkčních fotokatalytických nátěrů FN NANO®, které jsou již léty a praxí ověřeny i ve zdravotnických zařízeních.

Jedná se o českou patentovanou technologii, která využívá světelnou energii k čištění vzduchu a pomáhá potlačovat šíření virových a bakteriálních infekcí, alergenů, ale také chrání povrchy před usazováním prachu, plísní a dalších mikroorganismů. Garance funkčnosti je minimálně 10 let.

Použitím této technologie je možné velmi účinně zvýšit ochranu lidí v místnosti a učinit tak preventivní opatření proti šíření přenosu nákaz vzduchem mezi návštěvníky i zaměstnanci jednotlivých úřadů, ordinací apod.

Je to jednoduché, ekonomické a ekologické řešení. Aplikace se provádína strop a případně pro zvýšení účinnosti doporučujeme i na stěny místností. Veškeré ošetřené plochy se stanou dlouhodobě antibakteriálními, a navíc se vytvoří účinná a ekologická čistička vzduchu, která pouze pomocí světelné energie (bez chemie) čistí vzduch uvnitř místností, a to i od dalších jedovatých látek, které se vypařují z nábytku, koberců, čistících prostředků apod.

Věříme, že se časem tato inovativní technologie rozšíří a uvidíme čím dál více samolepek CHRÁNĚNO TECHNOLOGIÍ FN NANO®, které nás upozorní na to, že jsou prostory ošetřeny touto technologií a my se zde může cítit více bezpečně.  

 

 

 

Sdílet tento příspěvek