ABYCHOM SE DOMA CÍTILI DOBŘE

ABYCHOM SE DOMA CÍTILI DOBŘE

Cítíte se slabí, vyčerpaní a bez elánu?

Nedivte se. V našich domácnostech žijeme s řadou mikroorganismů, které mají významný vliv na naše zdraví.

Nejenom vydýchaný vzduch, ale také nečistoty jako jsou prach, pyly, alergeny, bakterie, viry, plísně i pachy ohrožují náš imunitní systém. 

Tomuto stavu lze velmi jednoduše předejít. Stačí si doma vymalovat strop a případně i stěny speciálním fotokatalytickým nano nátěrem FN NANO®. Fotokatalýza na jeho povrchu dokáže aktivně čistit vzduch od různých jedovatých látek, plísní, virů, bakterií i zápachů.

Vytvoříte si tak doma dvojrozměrnou, nízkonákladovou, bezhlučnou, ekologickou a bezúdržbovou čističku vzduchu, která ke svému provozu potřebuje jen malé množství světelné energie.

Jako příklad lze uvést porovnání technologie FN NANO® s běžnými čističkami vzduchu co se ekonomiky provozu týče. Vezmeme-li si vzorovou místnost o rozměrech 5 x 3 x 2,8 m, tak se celkové pořizovací náklady pohybují přibližně podobně – tedy cca 3.000 Kč při stejné garanci a životnosti 15 let. Výrazný rozdíl už je ale v provozních nákladech. Roční náklady při spotřebě energie a s nutnou výměnou filtrů u běžných typů čističek vzduchu se pohybují kolem 1.300 Kč, u nano nátěrů je to i s případným dosvícením cca 600 Kč. Za 15 let provozu lze tedy spočítat, že celkový náklad za technologii FN NANO® se bude pohybovat kolem 8.300 Kč a u běžné čističky vzduchu se dostaneme na cca 19.300 Kč.

Benefity technologie navíc jsou:

  • bezúdržbovost
  • nehlučnost
  • není potřeba výmalba
  • nezabírá místo

Funkční nátěry FN NANO® dovedou u vás doma zajistit bezpečnější a zdravější prostředí. Jsou založeny na čistém a ekologicky velmi šetrném fyzikálním způsobu – fotokatalýze, která dokáže odstranit znečištění a škodlivé mikročástice ze vzduchu. Tato česká certifikovaná technologie pracuje bez chemických látek a jedna aplikace vydrží až 15 let.

S touto technologií se Vám bude doma lépe žít.

Sdílet tento příspěvek