PRYČ SE ZÁPACHEM Z KOČIČÍ TOALETY

PRYČ SE ZÁPACHEM Z KOČIČÍ TOALETY

Chtěli byste vstoupit domů a necítit specifický pach z kočičí toalety?

Myslíte si, že to není možné? Tento problém se dotýká všech majitelů kočiček. Máme pro Vás jeho řešení, a to v podobě speciálně upravené kočičí toalety. Je vlastně úplně stejná, na jakou jste zvyklí, ale má jednu velice zásadní vymoženost navíc.

Naše kočičí toaleta odstraňuje nepříjemný zápach po vykonání potřeby vaší kočičkou. Obsahuje systém čištění vzduchu PhotoCat FN NANO®, který účinně likviduje molekuly pachových látek. Ani použitá toaleta pak nevydává nepříjemný zápach.

Toaleta má snadný vstup do toaletky – lehce otevíratelná poloprůsvitná dvířka. Ta nepustí dovnitř příliš světla. Systém PhotoCat FN NANO® aktivně likviduje nepříjemný zápach, je zcela bezhlučný, bez nutnosti měnit filtry. Zároveň účinně ničí bakterie a alergeny.

Systém pracuje na fyzikálním principu zvaném fotokatalýza, naprosto bez chemie a je tedy velmi bezpečný jak pro Vás, tak i pro Vaše kočičky.

Využití systému redukce zápachu PhotoCat FN NANO® však z Vás nesnímá povinnost udržovat toaletu v čistotě. Spodní část boxu je nutno pravidelně čistit. Snadné čištění toalety je také díky jednoduchému upínacímu systému. Toaletka je prostorná, a proto ideální pro domácnosti i s více kočkami. Lze ji snadno přenášet pomocí vestavěného držadla. Námi dodávaná kočičí toaleta obsahuje naběrátko odpadu a náhradní lampu aktivačního osvětlení.

Kdo si již tuto toaletku zakoupil, tak doslova pocítil velkou pozitivní změnu ve svém domově.

Věříme, že budete spokojeni i Vy a objevíte naše další produkty technologie FN NANO® pro zlepšení vnitřního prostředí, které Vám doma ještě více zpříjemní život s mazlíčky.

 

Sdílet tento příspěvek